28. august 2021

Sebastian Jørgensen forlænger med SIF

21-årige Sebastian Jørgensen har forlænget sin aftale med Silkeborg IF, så den nu løber frem til sommeren 2025.

Silkeborg IF og Sebastian Jørgensen har i dag forlænget midtbanespillerens kontrakt, så parterne nu har papir på hinanden frem til sommeren 2025.

– Sebastian har haft en god udvikling i SIF gennem lang tid. Han har nogle spændende evner på den sidste del af banen, hvor han er dygtig til at komme til afslutninger eller at sætte andre spillere i scene. Han bidrog til oprykningen med 8 mål og 6 assist og har i denne sæson i Superligaen også markeret sig med 2 mål og 2 asssist i de første 6 kampe. Han er samtidig en spiller, som vi forventer vil fortsætte med at udvikle sig, og tror på, at han har meget at bidrage med for SIF i både denne sæson og længere frem, siger SIF’s sportschef Jesper Stüker.

Sebastian Jørgensen kom til SIF fra HA 85 som 10-årig og har siden været igennem alle eliteholdene og været en del af Talent Team og Silkeborg Fodbold College. Han fik sin officielle debut for SIFs 1. hold i august 2018, hvor han scorede i en pokalkamp mod Holstebro. Siden da er det blevet til 61 optrædender for SIF med 13 mål til følge.

En god fornemmelse
Sebastian Jørgensen er glad for sin nye kontrakt, og han glæder sig til at fortsætte sin gode udvikling i SIF-trøjen.

– Jeg er rigtig glad for forlængelsen og har en god fornemmelse. Jeg tror på, at jeg i SIF kan udvikle mig endnu mere, end jeg allerede har gjort og har naturligvis ambitioner for fremtiden.

Jeg håber i de kommende år for alvor at slå igennem som en profil på holdet, og har naturligvis også drømmen om at kunne prøve mine evner af på en endnu højere hylde. Jeg elsker klubben, fansene, byen og mine holdkammerater, så jeg er et rigtig godt sted og håber, at vi sammen kan fortsætte den gode start i 3F Superligaen.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen