21. september 2020

Seb Supersub

I tre kampe i træk er Sebastian Jørgensen kommet ind fra bænken, og har scoret i Silkeborg IF’s tre første kampe i 1. division.

Det er svært at tænke sig til en bedre sæsonstart, end den Sebastian Jørgensen har fået i Silkeborg IF. Med tre mål i tre kampe har han sat sit afgørende aftryk i SIF’s kampe i denne sæson. Men mere imponerende er det, når man tager tiden i betragtning, som Sebastian Jørgensen har fået på banen. Han er blevet indskiftet i alle tre kampe, og har sammenlagt spillet 68 minutter i årets sæson. Det giver et mål for hver 23. minut, som den offensive midtbanespiller har været på banen.

– Det er jo ikke dumt. Jeg er glad for at kunne bidrage med mål til holdet, og at vi så også er kommet i gang holdmæssigt og har vundet de sidste to kampe, det er jo bare dejligt, lyder det fra Jørgensen efter mandagens træning på JYSK park.

Successen for Sebastian Jørgensen kommer ovenpå en svær sæson i Superligaen, hvor det først var i slutningen af sæsonen, hvor kantspilleren for alvor kom ind i varmen hos cheftræner Kent Nielsen. Nu er spørgsmålet så, om “Seb” kan tage det næste skridt, og være en del af startopstillingen.

– Jeg tror, at alle fodboldspillere gerne vil starte inde. Men de vil også gerne score mål, og lige nu fungerer det for mig at komme ind, hvor jeg så har scoret. Hvis jeg kan gøre det hver gang som indskifter, så er det jo heller ikke helt dumt, fortæller Sebastian Jørgensen og fortsætter.

– Jeg vil selvfølgelig gerne starte inde og bide mig fast på det hold her. Jeg prøver bare at gøre det, jeg skal til træning, og så er det jo ikke andet for, end at komme ind og score, når jeg får chancen, lyder det fra Sebastian Jørgensen, som er noteret for seks mål i 29 førsteholdskampe for SIF.

I videoen ovenover kan du også høre, hvad cheftræner Kent Nielsen siger om SIF’s nye supersub.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.04. kl. 16.00
Scroll til toppen