6. juni 2018

Se SIF-talenterne i sæsonafslutning lørdag

Se SIF-talenterne i sæsonafslutning lørdag

Lørdag formiddag og eftermiddag spiller SIFs ældste ungdomshold sæsonens sidste kampe på JYSK park.

En lang og begivenhedsrig sæson er ved at være slut på JYSK park. På lørdag slutter SIFs U14, U15, og U19-hold sæsonen af med kampe på Søholt. U17-holdet spiller også kamp, her er det dog kun næstsidste kamp i sæsonen.

Lyngby er modstanderen for de to ældste mandskaber, som begge har positive erfaringer med sjællænderne fra tidligere på sæsonen, hvor U17-holdet vandt 2-0, mens U19-holdet hev et 2-2 resultat med fra den omvendte kamp. For sidstnævnte hold bliver det afslutningen på en resultatmæssig svær sæson.

– Resultaterne har ikke været som vi har håbet på, men udviklingen har gået den rigtige vej. Vi har i foråret spillet nogle gode kampe, men vi har manglet den sidste skarphed i slutningen af kampene, når tingene har spidset til og vi skal have et resultat. Det tror jeg bestemt vi har lært af. Og det skal blive bedre til den nye sæson, fortæller U19-holdets cheftræner, Thomas Loft Jensen.

For Jesper Mikkelsens U17-mandskab er der næsten garanti for underholdning i form af mål. I gennemsnit bliver der scoret fem mål i U17-holdets kampe i denne sæson. Lørdagens modstander fra Lyngby er dog det eneste hold, som U17-holdet i denne sæson har holdt fra fadet med scoringer, så der burde være grobund for optimisme fra holdets cheftræner, Jesper Mikkelsen.

– Vi vandt det første opgør med 2-0 på mål af Pelle Mattsson og Niclas Pedersen, så jeg håber på en resultatmæssig gentagelse imod de kongeblå nordsjællændere, fortæller Mikkelsen til kampmagasinet SIF Elite.

Dagen starter dog ud med henholdsvis U14 og U15-holdet i aktion på JYSK park og på Søholt-anlægget. Begge hold møder AaB, som især U14-holdet har spillet nogle mindeværdige kampe imod i denne sæson.

– I pokalturneringen tabte vi efter straffesparkskonkurrence oven på 4-4 i den ordinære, mens vi i turneringen også spillede 4-4 i Aalborg. Det plejer at være underholdende, og denne gang håber vi samtidig, at vi kan levere en god præstation og endelig få en sejr, fortæller cheftræner for U14-holdet, Peter Ager.

Du kan læse meget mere om kampene og spillerne i kampmagasinet SIF Elite.

Programmet for lørdag d. 9/6.

Kl. 11.00: U14 – AaB (Søholt Talentpark)
Kl. 11.00: U15 – AaB (JYSK park)
Kl. 13.00: U19 – Lyngby (JYSK park)
Kl. 15.30: U17 – Lyngby (JYSK park)

U17 og U19-holdet spiller sidste udebanekamp i aften (onsdag), når begge hold møder FC Midtjylland i Ikast.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen