4. december 2023

Se kampen her: U19 spiller finale i Marbella

SIF’s U19-hold spiller mandag aften klokken 18.00 finale i Scandinavian Academy Tournament i Marbella. Stream finalen mod Lyngby her.

Vores U19-hold spiller mandag aften kl. 18.00 finale i Scandinavian Academy Tournament i Marbella.

Finalen spilles mod Lyngby Boldklub, og du kan streame kampen på dette link.

SIF har nået finalen via en sejre over svenske Norrköping og norske Strømsgodset og en uafgjort mod svenske Hammarby.

Herunder kan du læse U-trænernes beretninger fra de sidste to puljekampe.

U19 SIF-Strømsgodset 2-0 (2-0)
1-0 Biller
2-0 Bøttker

Vi skulle spille anden kamp i Spanien, mod de norske pokalmester fra Strømsgodset.

Vi startede kampen i et fantastisk tempo og med høj kvalitet på bolden, desværre manglede vi lige det sidste.
Som 1.halvleg skred frem, kom Strømsgodset mere og mere ind i kampen, dog uden af blive farlige. Vi scorede to flotte mål lige før pausen.

2.halvleg blev ikke en køn forestilling, vi var ikke dygtige nok til at lukke kampen, da Strømsgodset satsede mere i deres spil. Vi fik reddet den hjem med lidt tunge ben til sidst.

Vi havde valgt at skifte 5 nye spillere ind, for at komme med ny energi og syntes faktisk de gjorde det rigtig fin og fik vist truppens bredden.

Vi var nødsaget til at tage Mikkel ø ud efter 30 minutter og Magnus efter 7 minutter på banen i 2.halvleg.
Det gjorde vores muligheder til at skifte ud i 2.halvleg meget begrænset, men vi stod imod det og kæmpende den hjem.

U19 SIF-Hammarby 2-2 (2-0)
1-0 Laustsen
2-0 Biller

Vi skulle  spille sidste puljekamp i Spanien. Strømsgodset havde givet os en gave, med at vinde over Norrköping, hvilket betød at hvis vi fik 1 point, gik vi videre som 1’er i puljen.

Vi spillede en virkelig flot 1.halvleg på højt niveau med utrolig mange chancer. Det eneste negative ved 1.halvleg var, at vi kun førte 2-0.

2.halvleg skiftede Hammarby et par store drenge ind og spillede lidt mere direkte. Det havde vi svært ved at håndtere.

Efter en time laver vi en stor opspilsfejl og det ruster os og giver energi til Hammarby.
Hammarby scorer i det 85 minut også bliver det bare en krig for at holde det ene point hjem.

Vi er utrolig glade for at komme i finalen, hvor Lyngby venter på mandag.
Men vi skal lære at spille en bedre 2.halvleg, og kontrollere kampen noget bedre med bolden.