19. juni 2020

Sæsonkortholdere får igen adgang til JYSK park

Sæsonkortholdere får igen adgang til JYSK park

Når SIF søndag møder SønderjyskE på JYSK park har 32 sæsonkortholdere fået adgang sammen med en kammerat. De heldige er fundet ved lodtrækning.

SIF-spillerne kvitterer for opbakningen til de 294 sponsorer og fans, der havde fået adgang til kampen i mandags mod OB. Foto: Ulla Myrhøj.

35 sæsonkortholdere fik sig en oplevelse i mandags, da SIF vandt 6-0 over OB. Ved lodtrækning fik de adgang til kampen og kunne hver tage en gæst med. Også til søndagens kamp mod SønderjyskE på JYSK park er der fundet en pulje billetter til SIF’s sæsonkortholdere, så 35 igen kan få lov at komme til fodbold. De er fundet ved lodtrækning og kan tage en gæst med til kampen.

De 12 af de i alt 70 VIP-billetter, der er gået til sæsonkortholderne, er doneret af Carlsberg og Mascot. De to SIF-sponsorer har foræret 6 VIP-billetter hver til SIF, så klubben kan give dem videre til fansene. Resten er fundet efter at klubbens sponsorer har afgivet ønsker.

SIF er nødt til at  prioritere sine sponsorer og samarbejdspartnere. Lovgivningen vedr. dækning af underskud for arrangører med mere end 1.000 publikummer medfører, at SIF er forpligtiget til at begrænse sit tab mest muligt for at få del i hjælpepakken.

Kampen mod SønderjyskE bliver afviklet efter samme principper som OB-kampen, dvs. med 500 mennesker på JYSK park. Tallet på 500 er alt inclusiv, og da der skal bruges omkring 200 mennesker på arbejde til at afvikle en kamp i 3F Superligaen – tv-folk, presse, personale i Norlys Loungen, bolddrenge og kampens aktører etc. – vil der være plads til omkring 300 tilskuere i VIP-loungen. Mandag var der 294, og SIF forventer, at alle de uddelte billetter bliver aktiveret.

De sæsonkortholdere, der fik muligheden for at komme til fodbold mod OB, har ikke deltaget i lodtrækningen denne gang – her er det de øvrige sæsonkortholdere, der har fået chancen.

Sæsonkortholdere, der har ønsket at blive økonomisk kompenseret for de kampe, de ikke har haft mulighed for at overvære på grund af corona, deltager ikke i lodtrækningen.

Kampen spilles kl. 14.00 søndag på JYSK park og kan ses direkte på TV3Max af de SIF-fans, der ikke har været heldige at få billet i denne omgang.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen