27. juni 2022

Rosengren fik sin licens

Silkeborg IFs målmandstræner, Oliver Rosengren, bestod i weekenden sin UEFA GK A-licens træneruddannelse med topkarakter.

UEFAs GK A-træneruddannelse er lavet for trænere, der arbejder med keepere på højeste niveau, og Silkeborg IFs målmandstræner, Oliver Rosengren, har netop bestået uddannelsen på flotteste vis. A-licensen er kronen på værket efter en lang uddannelsesvej, og målmandstræneren glæder sig da også over den fine titel.

– Det er selvfølgelig en milepæl at have gennemført min fodbolduddannelse efter mange års bestræbelser. Jeg er meget stolt og tilfreds med udmærkelsen fra DBU, og jeg vil rette et ydmygt tak til alle involverede, særligt DBU-instruktør Nikolai Pold, for god sparring undervejs. Men den største tak går til min familie, som har undværet mig i mange dage – særligt gennem de senere år, siger Oliver Rosengren, der tilføjer, at han er meget glad for til daglig at arbejde med Nicolai Larsen, Oscar Hedvall og Aske Andresen i SIFs målmandsteam, og at han glæder sig til at sætte større præg og retning på arbejdet i ungdomsafdelingen, som hans eksamensopgave også har omhandlet.

Oliver Rosengren var som aktiv keeper på flere af SIFs ungdomselitehold, og han har også været i buret for Kjellerup IF i 2. division. Som målmandstræner havde han i en årrække ansvaret for målmands-træningen i talentsektoren i sammenhæng med et lærerjob på Silkeborg Efterskole, inden han i foråret 2019 vikarierede som målmandstræner for Superliga-holdet, da Henrik Ipsen rejste til Kina.

I foråret 2021 tiltrådte han så stillingen som målmandstræner på førsteholdet på fast basis, mens han fortsat er med til at skabe en rød tråd i uddannelsen af målmandstalenterne i klubben.

 

 

.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen