23. maj 2023

Reserverne vandt stort over Viborg

Hele seks mål blev det til, da SIFs og Viborgs reserver tørnede sammen på JYSK park.

SIF-Viborg 5-1, JYSK park,  reservetræningskamp

Målscorere: 1-0 (20) Alexander Lind, 1-1 (23) Sofus Berger, 2-1 (45) selvmål Mathias Nedergaard, 3-1 (50) Oskar Boesen, 4-1 (71) Lasse Abildgaard, 5-1 (79) Asbjørn Bøndergaard.

SIFs reserver spillede mandag eftermiddag hjemme på JYSK park mod Viborgs ditto, der blev sendt hjem med en sæk på 5-1.

Allerede efter ét minut satte Niclas Holm Pedersen kursen med en afslutning, der dog blev blokeret. De næste minutter bestod af en lige ved og næsten chance til Lind, et hjørnespark til SIF og et hjørnespark til gæsterne, som Hedvall tog sig suverænt af.

Men i det 20. minut tog tingene fart, da hjemmeholdet fik etableret et modangreb. Bolden endte hos Sebastian Jørgensen, der lagde en følt aflevering i dybden til Alexander Lind, som med højrepoten bankede bolden op i nettaget. 1-0 til SIF.

Hurtig udligning
Viborg fik dog hurtigt bragt balance i regnskabet, da Sofus Berger udnyttede et noget usikkert forsvarsspil hos hjemmeholdet, der ikke fik clearet godt nok.

Kort efter fik Anders Dahl og Sebastian Jørgensen spillet sig godt igennem i højresiden, der dog endte ud i et hjørnespark. Jørgensen og Dahl lagde på skift indover til Niclas Holm, der ikke fik udnyttet chancerne, men skød over mål – anden gang var forsøget dog tættere på.

2-1 lige før pausefløjt
Hjemmeholdet spillede meget i højresiden og sultede Sofus Jensen, der ellers til tider havde en motorvej ude i venstre side. Han tog så lidt revanche, da han gjorde det til 2-1 via en Viborgspiller, der prisgav sin målmand ved berøringen.

Forinden havde viborgenserne haft et skud på undersiden af overliggeren, og Robin Østrøm stod også et kort øjeblik som målscorer til 2-1, men “lightudgaven” af VAR – linjedommeren – dømte offside. Så det blev altså Sofus Jensen, der kom i centrum i stedet i sidste minut inden pausen, hvor stillingen altså var 2-1.

2. halvleg og hurtig scoring til 3-1

I det femte minut efter pausen ramte Sebastian Jørgensen stolpen efter godt småspil i højre side, og Boesen ender med at hamre bolden ind med højrebenet – højt i målet – til 3-1. Måske der er trænet i at afslutte netop højt i målet!

Gæsterne pressede på for en reducering, og Hedvall i målet måtte ved en afslutning ud i fuld længde for at redde. I den modsatte ende fik Anders Dahl frit løb til mållinjen og slog et glimrende cut back, som desværre ikke blev udnyttet. Dahl så komfortabel ud på højre wingback-pladsen.

Efter et par forsøg i begge ender det med SIF-scoring til 4-1, da Lasse Abildgaard fra kanten af feltet afsluttede med et godt fladt venstrebenshug. Og efter et flot flot angreb fik Dahl lagt bolden til Asbjørn Bøndergaard, der let kan score til 5-1. I det hele taget viser de unge godt gåpåmod, og både Biller, Bøttker og Abildgaard markerer sig med skud og afleveringer.

Kort før kampslut afsluttede Abildgaard igen, men bolden blev blokeret delvist, og keeperen klarede nemt. Et markant indhop af det unge talent.

Med en overbevisende indsats af SIFs reserver og en sejr på 5-1, blev Viborg sat godt og grundigt på plads.

SIF: Oscar Hedvall, Anders Dahl, Robin Østrøm, Alexander Priesborg Madsen (46: Mikkel Rytter),Sofus Jensen (46: Gustav Smith Balle), Julius Nielsen (46: Sebastian Biller), Andreas Oggesen, Oskar Boesen, Sebastian Jørgensen (68: Lasse Abildgaard), Niclas Holm Pedersen (46: Magnus Bøttker), Alexander Lind (68: Asbjørn Bøndergaard)

Kampreferat og fotos: Ulla Myrhøj