17. maj 2022

Reserverne vandt 2-0 i Odense

Reserveholdskampen mod OB tirsdag eftermiddag blev spillet på fynboernes træningsanlæg i Aadalen, og de røde fra SIF vandt 2-0. Mads Kaalund spillede alle 90 minutter.

Læs hele kampreferatet her.

Søren Tengstedt kom igen på måltavlen for reserveholdet, da han gjorde det til 0-1 i Aadalen i Odense mod OB. Indskiftede Asbjørn Bøndergaard slog sejren fast med sit mål til 0-2. Det var en kamp, hvor SIF sad på det meste, og først i begyndelsen af 2. halvleg viste OB lidt tænder, men det var gæsterne, der scorede målene.

Stille og rolig start
Vejret viste sig fra den fine side i den smukke Aadalen, OB´s træningsanlæg, da fynboerne tog imod i sæsonens sidste kamp i Reserveligaen. De to hold startede da også i et roligt tempo i det lune vejr og så hinanden lidt an. Efter fem minutter kom det første forsøg mod mål, og det kom fra Søren Tengstedt, hvis skud blev rettet af til hjørnespark.

Anders Dahl kom derefter i et godt raid på højrefløjen, men indlægget cleares til endnu et hjørnespark, der ender hos Oliver Sonne, som skyder lige forbi.

De første tyve minutter præges af SIF, der sender flere forsøg af sted mod Mandé i OB-målet, men uden den afgørende finish.

Første OB-angreb
Efter SIF-dominans kommer værterne i 21. minut frem til noget, der kunne blive potentielt farligt, men påpasselige Oscar Fuglsang fik klaret situationen. Først få minutter før pausen blev fynboerne rigtig farlige i en kontra, men unge Jakob Breum sendte sit forsøg over mål.

Forinden havde både Oggesen, Tengstedt og Alexander Lind huseret foran OB-målet, men stadig uden resultat. I den anden ende blev Stan van Bladeren aldrig sat på prøve i de første 45 minutter. Derfor kunne spillerne gå til pause med 0-0.

Stærkt udlæg fra OB efter pausen
Pauseteen havde tilsyneladende styrket OB´ernes angrebslyst, for de kom busende ud til 2. halvleg. Alexander Busch måtte begå frispark uden for feltet, for hvilket han måtte indkassere en advarsel. Og for første gang i kampen måtte van Bladeren vise sin kunnen, da Jakob Breum sendte et hårdt skud mod mål. Et par minutter senere måtte hollænderen igen trække en redning ud af ærmet efter et hjørnespark.

Gode Lind-momenter
Knapt 10 minutter inde i 2. halvleg var Frederik Carstensen løbet af sted, og Lind får flot spillet den hurtige frontløber fri, men skuddet går snert forbi mål, desværre. Få minutter senere sætter Lind selv turbo på og får sat sin direkte modstander, men igen forbi mål.

Det begynder så småt at lugte af mål
Der havde stået SIF på det hele efter pausen, og med diverse angreb mod OB-målmand Mandés mål kunne gæsterne efterhånden lugte mål. Det kom da også efter lige godt en times spil. Tengstedt får efter hjørnespark bolden i højre side af feltet, ikke så langt fra mållinjen, og med et smæk, som vi efterhånden har lært godt at kende, sender den unge angriber bolden i mål til 0-1.

SIF´erne fortsætter efter målet med at presse på, uden at hjemmeholdet efter mange indskiftninger af U17-spillere ikke formår at stå imod, og et kvarter senere kan Asbjørn Bøndergaard udbygge føringen efter godt forarbejde af Lind i venstre side.

Meget mere skete der ikke i kampen, hvor forskellen på de to hold viste sig i udpræget grad i 2. halvleg, hvor hjemmeholdet, bortset fra de to forsøg lige efter pausen, intet havde at byde ind med. I pausen og i løbet af de sidste 45 minutter blev navne som Bashkim Kadrii, Ryan Johnson Laursen, Mikkel Hyllegaard og Jakob Breum alle skiftet ud. Hos SIF blev der foretaget fire ændringer i løbet af 2. halvleg, hvor alle fire indskiftere har en del erfaring fra reserveholdskampe.

Dermed blev det en fin afslutning på reservekampene for SIF´s vedkommende med denne 2-0 sejr på udebane over de stribede fra Fyn.