27. august 2018

Reserverne tabte til Randers FC

SIF´s reserver tabte for anden kamp i træk. Mandag eftermiddag vandt Randers FC 1-0 på hjemmebane.

Mandagens reservekamp i Randers blev spillet på en lettere mudret Bane 3 ved BioNutria Park efter vedholdende regn op til kampen og også i perioder i løbet af de 90 minutter. Med lidt mere held og skarphed i de afgørende situationer havde SIF fået et point med hjem, men nu endte kampen med en sejr på 1-0 til hjemmeholdet.

1. halvleg
Der skulle gå omkring 20 minutter, inden der opstod noget, der lignede chancer. Det var til gengæld to fornuftige angreb fra SIF´s side. Først førte Davit Skhirtladze bolden godt op i højre side og centrede, men chancen løb ud i sandet – eller mudderet, skulle man måske sige. Dernæst fik Oliver Haurits afsluttet med et godt skud, men desværre ved siden af mål.

Randers svarede igen med et forsøg, hvor bolden strøg på tværs af målet uden at nogen fik fulgt op, og kort efter var det et hårdt skud, der gik lige over Peter Friis´ mål. Resten af halvlegen bød ikke på det helt store, så pausestillingen var meget sigende 0-0.

2. halvleg
Halvlegen var kun et par minutter gammel, da Peter Friis måtte diske op med en flot redning, og kort efter var hjemmeholdet uheldige med at ramme overliggeren. Det trak op til mål, og det kom med knapt en time spillet, da Emil Riis tog chancen udefra, og med et fladt skud sendte han bolden ind bag Peter Friis.

SIF´erne jagtede herefter en udligning, og et frispark fra Moro voldte Jonas Dakir i Randers-målet besvær, hvorefter Anders Iversen afsluttede lige på målmanden. Også Alex havde et fint forsøg, men ved siden af. Så udligningen kom ikke, så hjemmeholdet kunne derfor trække sig sejrrigt ud af opgøret.