7. august 2021

Reservekamp afbrudt på grund af torden

Efter en målløs 1. halvleg kom der gang i målscoringen lige efter pausen, men der blev ikke fundet en vinder, for pga. torden fløjtede dommeren kampen af ved stillingen 1-1.

Det var på papiret et stærkt reservehold – bestående næsten udelukkende af spillere fra førsteholdstrppen – som SIF stillede med i Viborg lørdag middag. Det var dog ikke det gode spil, der blev disket op med af gæsterne – tværtimod var det hjemmeholdet, der dominerede fra start og efter allerede sendte det første varselsskud af sted mod det silkeborgensiske mål, men Stan van Bladeren afværgede det ellers gode forsøg, og riposten blev sendt forbi mål.

I de efterfølgende minutter etablerede Viborg flere angreb, der også blev afsluttet, men van Bladeren fik hver gang sikret sig bolden eller bokset væk. Efterhånden kom SIF bedre med, men først i 36. minut kom en god angrebsmæssig aktion, da Oscar Fuglsang førte bolden flot op i venstre side, men indlægget fra backen blev clearet af Viborg-forsvaret. Faktum var derfor, at SIF i de første 45 minutter ikke havde en eneste målchance, endsige et skud på mål.

Det blev altså en målløs 1. halvleg, men knapt var de sidste 45 minutter fløjtet i gang, før van Bladeren efter sin ellers gode 1. halvleg måtte hente bolden ud af  målet, sendt derind af Viborgs Ibrahim Said.

Det mål vækkede gæsterne, og bare fem minutter senere udlignede Alexander Lind på Fuglsangs glimrende assist. Lind fik dermed en glimrende start på weekenden med sit superligamål fredag aften og reserveholdsmål lørdag, begge mod Viborg.

Kort efter Linds mål blev Nicklas Røjkjær groft nedlagt lige uden for feltet, men dommerens fløjte forblev tavs. SIF kom mere og mere med i kampen, og det blev til flere forsøg fra både Røjkjær, Lind og indskiftede Nicklas Holm Pedersen, dog uden at komme helt tæt på. I den modsatte ende havde Viborg et skud på overliggende, mens van Bladeren tog sig af det øvrige.

Vejret blev imidlertid den afgørende faktor i kampens afvikling, for med knapt et kvarter tilbage trak det så meget op til både regn, lyn og torden, at dommeren i samråd med de to trænere valgte at fløjte kampen af. Dermed blev der ikke mulighed for en endelig afgørelse på kampen, så “slut”stillingen blev 1-1.