16. juni 2020

Rafa: Sejren giver energi, motivation og selvtillid

Rafa: Sejren giver energi, motivation og selvtillid

For første gang i sæsonen formåede SIF-holdet at holde buret rent, da man mandag aften slog OB med 6-0. Det til stor tilfredshed for Rafael Romo, som dog advarer mod at hvile på laurbærrene, inden det allerede går løs igen torsdag.

Det har ikke været en nem sæson for 30-årige Rafael Romo i målet for Silkeborg IF. Inden kampen mandag aften var han i 18 kampe i streg blevet passeret på stregen for Silkeborg IF. En ubehagelig statistik for en ærekær venezuelansk landsholdsmålmand, som sæsonen forinden var blevet cypriotisk mester med APOEL.

Kamp nr. 19 blev dog det foreløbige vendepunkt for keeperen, som endnu engang gjorde en god figur for SIF-holdet, som var i sprudlende spilhumør, da holdet kørte OB over med 6-0. En flot sejr som altså samtidig blev det første “clean sheet” i sæsonen.

– Jeg har set frem til det i lang tid. I mine sidste tre år i karrieren har jeg haft en del clean sheets, og havde også regnet med at have det her. Men det har været en underlig sæson, hvor jeg i stedet for at tælle clean sheets har koncentreret mig om at hjælpe mit hold i bestræbelserne på point, fortæller Rafael Romo.

Sejren gav naturligvis store smil på læberne af SIF-spillerne mandag aften. Smil der ikke helt var væk, da holdet mødte ind til træning tirsdag morgen. Men selvom sejren også skal nydes, så er det vigtigt, at sejren ikke bliver en enlig svale, pointerer målmanden.

– Sejren giver en masse energi, motivation og selvtillid. Men det er vigtigt, at vi griber den næste kamp korrekt an, og at vi er koncentrerede om opgaven, der venter, fortæller Rafael Romo.

Næste opgave er allerede på torsdag, hvor SIF-holdet møder Lyngby Boldklub på udebane. Der er kampstart kl. 18.00.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 26.05. kl. 17.00
Scroll til toppen