8. juni 2020

Rafa giver ikke op: Vi skal kæmpe for Silkeborg

Rafa giver ikke op: Vi skal kæmpe for Silkeborg

Så længe der er en chance for overlevelse, så skal SIF-holdet jagte den. Det skylder vi byen, klubben og holdet, fortæller Rafael Romo.

Med 11 point op til SønderjyskE på tredjepladsen i nedrykningspuljen, så er det en svær situation, som Silkeborg IF er havnet i.

Det uafgjorte resultat mod sønderjyderne gjorde derfor ekstra ondt på SIF-spillerne, som dagen derpå kunne gøre status, inden gruppespillet i weekenden bliver sat i gang.

– Jeg er skuffet. Vi havde gode muligheder for at overhale Esbjerg, hvilket havde stillet os i en bedre position i dag. Men vi var ikke kloge nok til at læse situationen, og til sidst hentede vi kun et enkelt point i kampen, lød det mandag formiddag fra Rafael Romo.

SIF-keeperen reddede et straffespark i opgøret, og står det til den venezuelanske målmand, så er der stadig muligheder for at redde sæsonen.

– Jeg sagde til drengene i går efter kampen, at allerede i januar måned var vi dømt ude. I går var vi så alligevel rigtig tæt på. Vi bliver nødt til at kæmpe indtil det sidste, fortæller målmanden, som samtidig gør opmærksom på, at man også har et ansvar overfor klubben, fansene og byen.

– Vi skal spille for Silkeborg. Det er ikke fair at gå ud og give op nu. Vi skal have respekt for holdet og klubben. Så vi skal gå ud og kæmpe med alt hvad vi har, og så må vi se, hvad der sker.

For præstationen i målet søndag eftermiddag mod SønderjyskE er Rafael Romo blevet valgt til rundens hold hos Tipsbladet. Du kan se holdet her.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen