15. august 2022

Playoff-halstørklæder på vej

SPORT24 har været hurtige og produceret særlige halstørklæder til kampene mod HJK Helsinki – se også et sneak peak på de kommende, europæiske trøjer!

De gode folk hos SPORT24 har rykket lynhurtigt, efter at det i slutningen af sidste uge stod klart, at SIF skal op imod finske HJK Helsinki i playoff-kampene om kvalifikation til Europa League.

Strikkemaskinerne har kørt på højtryk, og allerede tirsdag lander den første sending på 75 stk. af halstørklæderne i Silkeborg.

Prisen bliver 150 kr. pr. stk., og de kan købes i SPORT24-butikken på Vestergade. Hold øje med SPORT24 Team-siden på Facebook – her vil det fulde layout fremgå og stå, præcist hvornår halstørklæderne er klar til salg. Så skal du til Finland på torsdag og se SIF i den første kamp, så er der altså mulighed for at blive ordentligt klædt på til den frysende kulde i Helsinki (vejrudsigten siger pt. sølle 26 grader).

Hele partiet med de fine halstørklæder vil derudover blive solgt op til hjemmekampen mod HJK.

Europa Cup-trøjer til gruppespillet
Der er også europæiske spilletrøjer på vej – designet er nu endeligt godkendt af UEFA, og dermed kan trøjerne blive klar til salg frem mod gruppespillet i enten Europa League eller Conference League.

Der vil selvfølgelig blive behørigt meldt ud, når de er klar – men allerede nu kan vi vise et lille, sløret sneak peak på trøjen herunder.

.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Seneste nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 19.02. kl. 16.00
Scroll til toppen

Menu