5. august 2018

Peter S.: Ikke godt nok

Peter S.: Ikke godt nok

Peter Sørensen så spillemæssig fremgang i forhold til sæsonens første kamp mod Thisted, men SIF-chefen var naturligvis utilfreds med søndagens resultat i Lyngby.

– Spillemæssigt var det bedre end i premieren. Men resultatet var ikke godt nok.

Nogenlunde sådan konkluderede SIF-manager Peter Sørensen på søndagens begivenheder i Lyngby, der endte med en 1-0 sejr til hjemmeholdet. Dermed har SIF stadig sin første sejr og første scoring til gode i den nye sæson i NordicBet Ligaen.

– Jeg synes, at vi spillede så godt, at vi fik rigeligt med muligheder. Men i for mange situationer vælger vi forkert, sagde Peter Sørensen om sit indtryk af kampen, og han blev derefter spurgt, hvorfor SIF ikke fortsatte sit høje pres fra 1. halvleg efter pausen.

– Det var ikke bevidst eller en del af planen, men nogle spillere er endnu ikke helt i topform, og det kan være årsagen til, at det så ud, som det gjorde. Det var en kamp, der var jævnbyrdig på de fleste parametre, og mens jeg synes, at vi i den første kamp var for dårlige, så så jeg spillemæssige forbedringer i dag.

SIF spiller allerede igen onsdag aften, hvor det gælder 1. runde i Sydbank Pokalen på udebane mod Holstebro fra 1. division.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Mandag d. 20.05. kl. 16.00
Scroll til toppen