10. maj 2018

Peter S.: Vi bidrog til en flot kamp

Peter S.: Vi bidrog til en flot kamp

Peter Sørensen var skuffet, men fattet efter nederlaget til Brøndby i pokalfinalen.

Peter Sørensen tog nederlaget i stiv arm, da han efter kampen stillede op til pressekonference i Parken. Han blev endda spurgt, på baggrund af hans attitude, om han var glad. Det var nu ikke tilfældet.

– Om jeg er glad? Hvis jeg ser sådan ud, er det ikke det, det er udtryk for. Snarere at dette har været en stor oplevelse uden at vi spillede statisten rolle og uden at det alene var os, der nød det. Vi bidrog til en flot kamp. Brøndby er fortjente pokalvindere, men jeg synes, at vi var tæt på. Vi gav det et hæderligt skud, og på en god dag, kunne vi have vundet, sagde Peter Sørensen

Han fandt, at mange ydede en flot indsats.

Holdt liv i kampen
– Og vi gjorde det, der skulle til for at holde liv i kampen. Vi scorer et flot mål og spiller os frem til gode muligheder. I 2. halvleg var vi ikke underlegne, faktisk synes jeg, at vi i den sidste halvdel var bedst og også havde chancer, sagde SIF-manageren videre.

Han blev spurgt til målene i 1. halvleg til Brøndby – begge scoret på hovedstød efter hjørnespark. Og svaret var klar:

– Det var for dårligt. Hver enkelt spiller skal passe sin position og sin markering. Det skete ikke, og det er for dårligt.

Og hvad skulle der så være lagt yderligere på, før pokalen var havnet i Silkeborg. Tjah, Peter Sørensen havde et bud.

– Vi vidste, at vi skulle peake som hold og individuelt, hvis vi skulle vinde, samtidig med at vores målmand skulle levere redninger ud over det almindelige, og vi skulle score på de chancer, vi spillede os til. I dag leverede vi en hæderlig indsats, men vi må også erkende, at det bedste hold vandt, slog Peter Sørensen fast.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen