23. juni 2018

Peter S.: Bar præg af at være første kamp

Peter S.: Bar præg af at være første kamp

Der blev begået for mange uprovokerede fejl efter SIF-manager Peter Sørensens mening, men det var også en del at glæde sig over i 4-1 sejren i Randers lørdag.

Sejre kan man altid bruge. Også selv om det er i en testkamp – sommerens første – en VM-lørdag i juni i Randers. SIF-manager Peter Sørensen var således afdæmpet tilfreds efter 4-1 over Randers FC – meget var godt, især fra de unge. Men der er også plads til forbedring.

– Kampen bar præg af, at det var den første. F.eks. laver vi for mange uprovokerede fejl og taber bolden for meget og for ofte. I den periode, vi styrer kampen, giver vi dem for mange omstillingsmuligheder, lød det fra Peter Sørensen efter kampen på Bio Nutria Park.

– På den måde var kampen på det jævne, men der var også gode ting. Jeppe Okkels udfordrede og var med i to mål. Det første fremprovokerede han, og det andet scorede han selv. Stephan Petersen kom til mange og gode indlæg og så var det dejligt at se de yngre, der kom ind i 2. halvleg, sætte deres præg på kampen. Mads Emil Madsen fik vist, at han er en god spiller, Sebastian Jørgensen viste at han er lovende, Alex viste, at han er på vej, og Oliver Haurits viste, at han er målfarlig, står på de rigtige steder og er scoringssikker. Det lover godt, lød det videre fra Peter Sørensen.

Men ellers var han forsigtig med at drage for mange konklusioner med udsigt til yderligere fem forberedelseskampe og en sæsonpremiere, der ligger over en måned forude.

– Man skal ikke lægge for meget i det – der blev jo også nærmest tale om to kampe i én med de mange udskiftninger i 2. halvleg (SIF skiftede fem, Randers hele holdet – red.) Men jeg er da glad for at vi gjorde et stykke ordentligt arbejde, selv om der er plads til forbedringer, konkluderede Peter Sørensen.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen