20. december 2022

Pelle Mattsson forlænger i SIF

Silkeborg IF og Pelle Mattsson har forlænget samarbejdet frem til udgangen af 2026. 21-årige Mattsson er allerede noteret for 55 kampe og et enkelt mål i den røde trøje.

Den hårdtarbejdende humørspreder Pelle Mattsson har netop sat sin signatur på en kontraktforlængelse med Silkeborg IF, hvor han nu er at finde frem til 31. december 2026. Det sker efter en række gode præstationer, hvor han har kæmpet sig tættere og tættere på førsteholdet med øget spilletid til følge, og der er tilfredshed med kontraktforlængelsen hos begge parter.

– Pelle Mattsson er en spiller, der med stort fighterhjerte og alsidige fodboldkompetencer er meget værd for os i SIF, og det er derfor en stor glæde at have forlænget med ham. Pelle har udviklet sig støt gennem sine efterhånden mange år i klubben, og fra at have snuset til førsteholdet ved enkelte lejligheder førhen, har han især i denne og sidste sæson med sin power, duelstyrke og teknik gjort sig fortjent til flere startpladser og optrædener. Samtidig er han meget værdsat i omklædningsrummet og klubben generelt, så det er dejligt, at vi nu kan fortsætte samarbejdet og den gode udvikling, siger sportschef Jesper Stüker.

Pelle Mattsson er primært en hårdtarbejdende midtbanespiller, men han har også vist sig kompetent i det centrale forsvar. Lige som brormand Magnus trådte han sine barnestøvler hos SIFs samarbejdsklub ØBG, og han kom til SIF som U13-spiller og har fulgt SIFs talentudviklingsprogram siden.

– Det er ikke nogen hemmelighed, at Silkeborg IF er min klub, og at klubben fylder og har fyldt enormt meget i mit liv. Jeg kom selv som barn på det gamle Silkeborg Stadion og drømte om at spille i den røde trøje, og det er noget, som jeg altid har anset som en kæmpe ære. Jeg er derfor rigtig glad og stolt over at have forlænget min kontrakt, og jeg vil arbejde stenhårdt hver eneste dag for at blive endnu mere værd for klubben. Jeg synes, at jeg har haft en god udvikling i det seneste år, hvor jeg har været så heldig at opleve en masse fantastiske ting sammen med holdet, klubben og byen, og sammen med det gode setup omkring holdet er jeg sikker på, at jeg kan lægge flere lag på i de kommende år. Det er en stor dag for mig, siger Pelle Mattsson.

Han debuterede på SIFs førstehold i foråret 2019, og det er siden blevet til yderligere 54 kampe og et enkelt mål, som faldt i Aalborg i den netop overståede efterårssæson, hvor han har fået spilletid i 15 kampe – fordelt på 12 i 3F Superligaen, to i europæiske kampe og en enkelt i Pokalturneringen.

 

 

 

 

.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen