25. oktober 2023

Overbevisende pokalsejr til U15

U15 sikrede sig på overbevisende facon videre avancement i pokalen, da Viborg Søndermarken blev slået 7-0 efter en stærk anden halvleg. U17 er ude af pokalen efter straffesparkskonkurrence.

Pokalkamp
Viborg Søndermarken vs SIF U15 0-7 (0-1)
Mål:
Sebastian Helbo
Frederik Ibsen x4
Villads Mikkelsen (straffe)
Lucas Borg

En regnfuld pokalkamp i Viborg, var opgaven tirsdag aften.
Det blev en kamp, som vi dominerede fra start til slut, men vi manglede kvalitet i vores gennembrudsspil i 1. Halvleg, og derfor blev det kun 0-1 til pausen.
Vi fik rettet op på lidt ting i pausen, hvor vi skulle spille mere simpelt og lade bolden gøre arbejdet. Derudover komme med lidt mere indsats for den enkelte spiller.
Det skal drengene have ros for at tage til sig, og vi spillede med langt højere tempo, som gjorde det svært for Viborg.
Det resulterede i mange chancer, og dem fik vi heldigvis sparket i kassen.
Derfor blev det også en overbevisende sejr på 0-7.

Der var mange som bød sig godt til, men også nogle som skal komme med noget mere.
Vi haltede også på det tekniske niveau i dag, men generelt set var vi modstanderen overlegen.

Af U15-cheftræner Lasse Merring-Mikkelsen

Pokalkamp

Viborg – SIF U17: 10-9 efter straffe (2-0 HT, 2-2 FT)

Vi spillede pokalkamp i Viborg, og det blev lige så bøvlet, som man kunne have frygtet.

Vores 1. halvleg var på et forfærdeligt niveau – både på intensitet, men også på teknik. Vi matchede ikke Viborgs parathed og var på bagkant i alt, hvad vi lavede. Viborg kom foran efter en dårlig clearing, mens et boldtab gav 2-0 målet.

Vi formåede heldigvis at spille med et helt andet udtryk efter pausen og reducerede i første minut af halvlegen, da Nicolas Olesen scorede fra kanten af feltet. Efterfølgende trykkede vi dem i bund og brændte en gigantisk chance en halv meter fra mål.

Kort efter fik vi en dum 10 min. udvisning for brok, hvor vi naturligt nok mistede momentum. Det fik vi dog genvundet som fuldtallige og 6-7 min. før tid udlignede Marius Møller efter et godt gennembrud af William Kirk.

Til slut brændte vi sågar en friløber, og så endte det desværre med andet straffesparksnederlag på få dage, da første redning kom efter 16 spark. Det var et ærgerligt nederlag, men det var i høj grad selvforskyldt med så mager en indsats i 1. halvleg.

Det er forhåbentlig god læring til næste gang, vi lander i den situation – og generelt som fodboldhold ift. at bringe en større indsats kampen igennem.