20. maj 2019

Over 4.000 har allerede købt billet til KAMPEN OM OPRYKNING

Over 4.000 har allerede købt billet til KAMPEN OM OPRYKNING

En sejr på lørdag over Nykøbing FC, og SIF er i Superligaen i næste sæson. De udsigter har givet stor trafik i billetsystemet, og mandag middag rundede salget 4.000 solgte, helt præcist 4.114.

I tirsdags var der 9.117 tilskuere til SIF’s 2-2 kamp mod Viborg FF og stadion var udsolgt. Det ser ud til, at det bliver lige så vildt på lørdag, når Nykøbing FC kommer på besøg i en kamp, hvor SIF med sejr rykker op i Superligaen.

Siden søndagens medrivende kamp i Sundby Idrætspark, hvor SIF skaffede sig et godt udgangspunkt inden sidste runde i grundspillet, har der været masser af trafik i billet-systemet. Mandag middag rundede salget 4.000 billetter og står lige nu på 4.114. Mascot Tribunen er på vej mod udsolgt. Der er således kun ledige pladser i to afsnit, D5 og og D10, de to østligste sektioner. Også på Familietribunen og i Kristiansen Corner går det hurtigt lige nu. I Kristiansen Corner (B1 og B2) er der udsolgt, og på Familietribunen er to af de fire afsnit (A1 og A5) tæt på udsolgt, mens det stadig er muligt at købe billet i A2 og A4.

Salget går så hurtigt i øjeblikket, at man ikke skal vente for længe, hvis man gerne vil have en siddeplads til kampen lørdag.

Køb billet her.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen