4. oktober 2019

Opskrift på sejr: Top-præstation uden fejl

Opskrift på sejr: Top-præstation uden fejl

Søndag venter endnu en kamp for SIF mod nogle af de allerbedste. Kent Nielsens opskrift på udbytte i den slags kampe er enkelt: SIF-spillerne skal toppræsterer og undgå fejl – så er der en chance.

Kent Nielsen: Vi skal undgå defensive fejl, og vi skal toppræstere. 

Kent Nielsen og hans trup har fokus på at undgå fejl, når FC Midtjylland søndag kommer på besøg på JYSK park. Det er anden gang på en uge, at SIF skal op imod et af de bedste hold i Danmark, og det gør SIF-træneren sig nogle tanker om i kamp-programmet GO’ KAMP, der uddeles på stadion søndag.

– Vi var udfordret i Parken i søndags. Det var vi forberedt på, at vi ville blive, og vi vidste også, at skal man have noget ud af kampe mod de allerbedste i ligaen, så skal man toppræstere. Det gjorde vi ikke. Især i 1. halvleg blev vi straffet for vores fejl. Det var egentlig ikke fordi FCK havde så mange chancer, men dem de fik, scorede de på, og så var vi bagud 0-4 ved pausen, siger Kent Nielsen i GO’ KAMP.

Søndag står vi overfor FC Midtjylland – endnu et tophold. Igen handler det om at stå på tæer. Vi skal undgå defensive fejl, og vi skal toppræstere.

– Pausen brugte vi til at samle os op. Og jeg er glad for det udtryk, vi kom ud med i 2. halvleg, og Ronnie Schwartz viste igen, at han slår til, når han får chancen. Jeg er med på, at FCK gik et gear eller to ned, men halvlegen viste, at når de gør det, er forskellen ikke så stor.

– Søndag står vi overfor FC Midtjylland – endnu et tophold. Igen handler det om at stå på tæer. Vi skal undgå defensive fejl, og vi skal toppræstere. Det tror vi på, at vi kan, for det er det mindset, vi arbejder med hver eneste dag, slår SIF-træneren fast.

Kampen spilles kl. 18.00 søndag på JYSK park. Køb billet til kampen her.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Mandag d. 20.05. kl. 16.00
Scroll til toppen