14. juni 2022

Også U14 blev jysk pokalmester

Lige som SIFs U15-hold i sidste uge, kan U14-holdet kalde sig jysk pokalmester efter en overbevisende 4-0 sejr over AaB mandag aften.

 

U14 jysk pokalfinale 2022:
Silkeborg IF – AaB 4-0 (1-0)
Mål SIF: William Faber (2), Nicolas Olesen og Kevin Knudsen

– Drengene sejrede fortjent i mandagens pokalfinale mod AaB, som blev spillet på Klejtrup Stadion nær Hobro. Vi skulle dog bruge det meste af en halvleg på at finde løsninger – særligt positionelt – da AaB valgte at møde os meget lavt omkring midterlinjen. Ikke desto mindre var det fortjent, vi gik til pause med 1-0 på et straffespark begået i et gennembrud mod Johannes Albertsen – og som blev sikkert eksekveret fra 11-meteren af William Faber, siger U14-træner Peder Henriksen og fortsætter.

– I anden halvleg gik AaB forventeligt nået højere på os, og det gav os en del mere plads at boltre os på med fine gennembrud og flotte angreb som produkt. Samtidig fjernede drengene enhver tvivl om resultatet. Først takket være et flot curlet spark fra distancen af William Faber samt to kliniske afslutninger fra Nicolas Olesen – og i slutminutterne af Kevin Bæk Knudsen. Alt i alt rigtig fedt med en finalesejr – og ikke mindst var det fedt at se, at samtlige seks oversiddere tog lige så meget del i fejringen efter sidste fløjt. Det er om noget format, slutter Peder Henriksen.

Stort tillykke til U14-drengene og holdet bag!

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen