12. marts 2020

Også SIF’s kamp mod Nordsjælland spilles uden tilskuere

Også SIF’s kamp mod Nordsjælland spilles uden tilskuere

I lyset af situationen omkring corona-virussen fortsætter kampene i 3F Superligaen og NordicBet Ligaen med at blive spillet uden tilskuere. Det gælder også SIF’s kamp søndag mod FC Nordsjælland.

Jysk Park

Der var tomme tribuner mandag aften, da SIF slog AGF med 2-1 i 3F Superligaen. Heller ikke til søndagens kamp mod FC Nordsjælland lukkes der tilskuere ind på JYSK park. Foto: Morten Kjær.

Tribunerne på JYSK park kommer igen til at stå gabende tomme, når SIF søndag møder FC Nordsjælland i 3F Superligaen. Det sker som en konsekvens af coronavirussens spredning i Danmark. Påbuddet om tomme tribuner gælder kampene i 3F Superligaen og NordicBet Ligaen. På et pressemøde tirsdag formiddag med statsminister Mette Frederiksen blev restriktionerne for at begrænse spredningen af virus skærpet på en række områder, bl.a. indenfor kollektiv trafik, og dermed fastholdes også det påbud, som Divisionsforeningen udstedte fredag:

“Divisionsforeningen påbyder, at alle kampe i 3F Superliga og NordicBet LIGA skal spilles uden tilskuere. Det indebærer at der til en kamp kun må være spillere, dommere, officials fra de deltagende klubber og akkrediterede journalister til stede under afviklingen af kampen. Herudover TV-produktionsfolk og andet teknisk personale, som har relevante funktioner der skal understøtte at stadion er funktionelt og kampen kan gennemføres. Det påhviler ved den pågældende kamp arrangørklubben at sikre, at ingen andre får adgang til stadion,” lyder påbuddet fra Divisionsforeningen.

SIF har i konsekvens af påbuddet stoppet al billetsalg til søndagens kamp, ligesom alle, der allerede har købt billet via klubbens billetsystem, får tilbageført deres penge. Dette vil ske helt automatisk for køberne.

Konsekvenserne i forhold til sæsonkortholderne vil der blive taget stilling til, når vi kender omfanget af kampe, der må gennemføres uden tilskuere. SIF følger nøje situationen og vil efterkomme de anbefalinger og påbud, der yderligere måtte komme fra centrale myndigheder.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.04. kl. 16.00
Scroll til toppen