20. september 2021

Oggesen: En låst affære med to irriterende mål

Andreas Oggesen spillede 67 minutter i mandagens hjemmekamp mod AGF, der endte med et 0-2 nederlag til SIF.

Andreas Oggesen spillede 67 minutter i mandagens hjemmekamp mod AGF, der endte med et 0-2 nederlag til SIF.

– Det blev en låst affære med få chancer, og vi var meget på bolden uden at skabe det helt store. Det synes jeg heller ikke, at AGF gør, men så scorede de to irriterende mål på standardsituationer. Det ligner i lang tid en 0-0 kamp, men så er det oftest standardsituationer eller fejl, der afgør en fodboldkamp, lød det fra Andreas Oggesen.

Midtbanemanden kommenterede også SIFs spil fra sin egen position på midtbanen, hvor han kunne konstatere, at det ikke kørte på skinner, som det plejer.

– Vi spiller lidt for låst og lidt for langsomt. De står godt på banen, og det er svært at nedbryde dem. Vi spiller måske lidt for tilbageholdende og lidt for meget til siden og bagud. Det er vi selvfølgelig skuffede over, og det er også noget, vi vil forsøge at ændre til næste kamp, fortsatte Oggesen.

Til sidst kom han med en besked til de mange SIF-fans, der var mødt frem på stadion i håbet om en sejr.

– Det var en megafed kulisse og fantastisk opbakning fra tribunerne, og vi håber, at der kommer mange på JYSK park fremover også. Det hjælper os sindssygt meget, men i dag manglede vi lige det sidste, sluttede Andreas Oggesen.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 26.05. kl. 17.00
Scroll til toppen