14. november 2023

Ønsketræ: Støt og giv et barn en julegave

I samarbejde med Mødrehjælpen Silkeborg lancerer SIF projektet Ønsketræ, hvor du kan være med til at glæde et barn  i Søhøjlandet med en gave juleaften.

Julen er hjerternes fest, men julen er også en tid, hvor mange børnefamilier har svært ved at få økonomien til at slå til – også lokalt her i Søhøjlandet. I et samarbejde med Mødrehjælpen Silkeborg præsenterer Silkeborg IF derfor initiativet Ønsketræ.

Via initiativet kan du være med til at glæde et barn i Søhøjlandet med en gave juleaften og opfylde deres julegaveønske. Alle børn fortjener en god jul!

– Jeg er både glad og stolt over, at vi endnu en gang har indgået et samarbejde med Mødrehjælpen Silkeborg, som gør et stort arbejde for at hjælpe udsatte familier her i byen. Jeg ved, vi er mange, der har et særligt ømt hjerte for børnene i juletiden, og derfor håber vi her i SIF og Mødrehjælpen Silkeborg, at alle, der kan undvære lidt ekstra i højtiden, vil støtte op om vores juleprojekt, siger Camilla Jensen, der er fan- og eventkoordinator i Silkeborg IF.

Sådan kan du hjælpe: På vores virtuelle juletræ hænger ønsker fra børn i alderen 0 – 16 år, der kommer fra familier der er godkendt til julehjælp hos Mødrehjælpen.

Børnene har givet et julegaveønske, som du kan være med til at opfylde ved at købe den fysiske gave.

Alle gaveønsker kan købes for max 250 kr. i en butik i Silkeborg, og vi anbefaler at støtte op om julehandlen i byens fysiske butikker.

Gaven skal være indleveret i Mødrehjælpens butik senest onsdag d. 6. december, hvorefter familien vil hente gaven, så den kan åbnes juleaften. Mødrehjælpen sørger for, at gaver bliver uddelt til familierne.

Udfyld formularen herunder med dine oplysninger, og du vil snarest muligt modtage en mail med et gaveønske fra et tilfældigt barn, som du kan indfri.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 26.05. kl. 17.00
Scroll til toppen