24. juli 2018

Nyt U17-hold missede chancerne i Tyskland

Nyt U17-hold missede chancerne i Tyskland

Ligesom U19-holdet var også SIFs U17-mandskab på besøg i Kiel i weekenden. 

Silkeborg IFs U17-mandskab tog turen til Kiel for at spille sæsonens første træningskamp. Holdet har fokus på opbygningsspillet/possession og på at fastholde spillet på modstanderens banehalvdel. Det lykkedes fint i første halvleg mod værterne fra Holstein Kiel, som dog var en anelse mere kyniske.

– Vi havde tre store chancer, inden Kiel scorede to gange på deres eneste muligheder i 1. halvleg. Anders Dahl reducerede efter et godt angreb kort før pausen, hvor han sparkede i det lange hjørne inde i feltet, fortæller holdets træner, Jesper Mikkelsen, som dog måtte se sit hold miste overtaget i de næste 45 minutter.

– I 2. halvleg dominerede vi ikke ligeså meget som i første, men vi udlignede alligevel efter 10 minutter. De scorede til 3-2 efter 65 min. og 4-2 efter 81 min. efter indlæg og en omstilling, fortæller Mikkelsen, som trods et nederlag på 4-2 så mange gode momenter i SIF-spillet.

– Vi arbejder videre på at forbedre vores possession i de kommende uger, og kampen viste, at det er en god plan. Det var en kamp, hvor vi havde et overtal af chancer, men vores offensive spillere spillede ikke helt op til vanlig standard. Det bliver også godt om et par uger at tage fat i det defensive, for her er der også mange ting, der kan forbedres. På torsdag spiller vi mod Sønderjyske, lyder det fra U17-træneren, som har 24 dage inden det går løs med første runde i U17 Ligaen d. 18/8.

Holstein Kiel – SIF U17 4-2 (2-1)

Mål: Anders Dahl og Eskild Dall

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 26.05. kl. 17.00
Scroll til toppen