6. oktober 2018

NYT: Spil på Bet25 i Players Lounge

NYT: Spil på Bet25 i Players Lounge

Silkeborg IF’s officielle bettingpartner, Bet25, udvider sit forhandlernetværk, og nu er turen kommet til Players Lounge i Silkeborg, hvor bookmakeren har fået sit eget loungeområde.

Som sponsor af byens to bedste fodboldhold, Silkeborg IF og Silkeborg KFUM, og med Café Bet25 i Søndergade har den lokale bookmaker, Bet25, allerede en vis synlighed i bybilledet.

Den synlighed er nu blevet endnu større, eftersom bookmakeren er rykket ind hos det populære spillested, Players Lounge, med fire nye Bet25-terminaler og deres eget loungeområde.

– Silkeborg er vores hjemmebane, og derfor skal vi selvfølgelig også være synlige her i byen. I sidste måned rykkede vi ind i Kiosk1 på Århusbakken, og vi er glade for, at det nu også er lykkedes at komme ind i Players Lounge, hvor vi ovenikøbet har fået vores helt eget loungeområde. Vi håber, at folk vil tage godt imod Bet25-loungen i Players Lounge, siger Jesper Trend Mogensen, der er forhandlerchef hos Bet25, og fortsætter:

– Udover at tilbyde et hav af odds fra Superligaen og helt ned i Serie 3 på vores terminaler i både Players Lounge og Kiosk1, har vi også gjort det muligt at spille på det virtuelle fodboldspil med lokalt islæt. Hvad enten man har et tilhørsforhold til Virklund, Gødvad, Silkeborg Boldklub eller en anden lokal klub, er det således muligt at spille på sit eget hold i en virtuel fodbolddyst. Det går godt i spænd med vores store fokus på det lokale fodboldliv, uddyber forhandlerchefen.

Players Lounge ligger på Hostrupsgade 34 i Silkeborg og har åbent alle ugens dage fra kl. 11-23.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen