3. november 2021

Nyt om juleballet på JYSK park!

Opdateret: SIF inviterer til kæmpe julebal inden FCK-kampen den 7. november. Læs mere her!

Julebryg, julegodter, julemad, god musik og tre point under juletræet. Dét står på menuen, når Silkeborg IF søndag den 7. november holder julebal på JYSK park for at takke for et helt forrygende 2021.

Arrangementet er åbent for alle, der skal til kampen mellem SIF og FCK. Der stilles i samarbejde med Midtjysk Udlejning et 500 m2 telt op foran JYSK park, hvor der fra klokken 17.30 bliver mulighed for masser af julehygge inden den spændende styrkeprøve mod FC København. Shu-Bi-Dua-kopibandet ”Den Røde Tråd” kommer og spiller op på scenen, og der er gode sager på menuen:

– Billige sodavand og Tuborg Julebryg
– Julemedister og flæskestegssandwich fra Silkeborg Slagteren
– Gløgg fra Vinspecialisten Silkeborg og smagsprøver på årets juleportvin
– Smagsprøver på ris á la mande fra Michael D.
– Gode tilbud i SIF-shoppen – bl.a. den nye julesweater og andre gode sager
– og meget mere

Der vil endvidere være konkurrencer for dem, der møder op – med flotte præmier som for eksempel match worn SIF-spilletrøjer, et skybox-arrangement for 12 personer til forårets første hjemmekamp, SIF-merchandise og 6 sæsonkort gældende for forårssæsonen.

Forhåbentlig toppes det hele med tre point med de københavnske løver som en tidlig julegave – fra alle os til alle jer. Vi ses til julebal på JYSK park – Danmarks smukkeste fodboldstadion! Få fat i billetter på https://billet.silkeborgif.com/

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen