7. september 2022

Nyt om billetsalget til Anderlecht-SIF

Belgisk politi har afvist den skitserede løsning, hvor SIF-fans kunne købe billet til torsdagens kamp på kampdagen på Lotto Park. Se mere info om billetkøb her.

SIF havde oprindeligt aftalt med Anderlecht, at billetter til udebaneafsnittet kunne købes i billethuset på Lotto Park både onsdag mellem 10.00-16.00 og igen på kampdagen fra 16.15 og frem til kampstart kl. 18.45.

Belgisk politi har dog nu afvist muligheden for at kunne købe billetter på Lotto Park på kampdagen.

I stedet anbefales medrejsende SIFere om muligt at købe billetter på billetkontoret på Lotto Park onsdag inden 16.00 – eller købe på kampdagen på mødestedet for de medrejsende fans.

Mødestedet er O’Reilly’s Brussels på adressen 1 Place de la Bourse, 1000 Brussels, hvor SIF-fansene samles tidligt på dagen for at varme op til kampen – her kan der købes billetter mellem 14.00 og 16.00 på kampdagen. Billetprisen til udebaneafsnittet på Lotto Park er 20€ for både børn og voksne.

Kan man ikke nå at møde ind her, vil der også være mulighed for at købe billet af Silkeborg IFs SLO, Camilla Jensen, uden for indgangen til udebaneafsnittet på Lotto Park op til kampsatrt, men det anbefales kraftigt at gøre det på O’Reilly’s om eftermiddagen.

Anderlecht beklager ulejligheden og forsikrer, at alle medrejsende SIF-fans nok skal komme ind til kampen.

Rigtig god tur til alle medrejsende fans!

 

 

 

.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen