25. oktober 2022

Nye billetter til Anderlecht-kampen

UEFA har nu godkendt, at SIF må sælge billetterne til udebaneafsnittet i den ellers udsolgte Anderlecht-kamp til SIF-fans efter, at de belgiske fans er blevet udelukket.

UEFA har som følge af balladen til West Ham-Anderlecht på London Stadium i seneste runde af Conference League sanktioneret den belgiske klub således, at der ikke må rejse Anderlecht-fans med til Silkeborg i den sidste spillerunde den 3/11. Læs mere om afgørelsen på Anderlechts hjemmeside her.

Silkeborg IF har nu modtaget officiel bekræftelse fra UEFA på, at pladserne i udebaneafsnittet derfor i stedet må sælges til SIF-fans. Kampen – der som bekendt bliver lidt af en gruppefinale, hvor SIF med en sejr definitivt kan sikre sig europæisk avancement – har været udsolgt i et stykke tid, men nu er der altså en ny mulighed for de, der hidtil er gået forgæves.

De ca. 750 billetter sælges først til mølle på https://billet.silkeborgif.com/

For at undgå køb af Anderlecht-supportere, udbydes der max 5 billetter pr. køb – og KUN til de brugere, der i forvejen er registreret i billetsystemet. Er man førstegangskøber til en hjemmekamp på JYSK park, skal man rette henvendelse til billetkontoret via 8680 4477.

Vi gør derudover opmærksom på, at der på selve billetten vil stå ”Udefans” under sektionsnavn – men der kommer altså kun til at være SIF-fans på lægterne. Endvidere skal det oplyses, at man kan blive bedt om at fremvise billet samt identifikation ved ankomst til området omkring JYSK park på kampdagen.

 

.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen