20. januar 2023

Ny testkamp lørdag

FCK-talentet Daniel Haarbo er med, når Silkeborg IF lørdag tager imod Vendsyssel FF i endnu en træningskamp på JYSK park.

Vinterens anden træningskamp står på programmet lørdag klokken 13.00, når Vendsyssel FF fra NordicBet Ligaen lægger vejen forbi JYSK park.

Træningskamp, lørdag den 21. januar 2022 kl. 13.00 på JYSK park
Silkeborg IF – Vendsyssel FF

Kampen er åben og gratis for tilskuere gennem hovedindgangen, og man kan herfra komme ind til nedre Jyske Bank Tribunen og Den Røde Tribune. Kampen vil også blive livestreamet på SIFs Youtube-kanal. Der vil være mulighed for at købe fadøl, sodavand og snacks med betaling af kort eller kontanter i Bod G under Jyske Bank-tribunen.

Vendsyssel FF, der blandt andet har de to tidligere SIF-angribere Ronnie Schwartz og Wessam Abou Ali i truppen, overvintrer på NordicBet Ligaens fjerdeplads og spillede sidste fredag testkamp mod Viborg, der vandt 2-0 i domkirkebyen. Netop Viborg var også SIFs første træningsmodstander torsdag på JYSK park, hvor viborgenserne vandt med 2-1.

– Det bliver en fin udfordring – Vendsyssel har leveret et godt efterår og har fået samlet et hold med mange dygtige og rutinerede spillere. De er velorganiserede og har også en del fart, og de er farlige i omstillingerne. Så vi glæder os til opgaven, hvor vi igen skal have truppen rørt så meget som muligt med de afbud, vi nu engang har, siger cheftræner Kent Nielsen.

SIF har således igen en stor trup med til opgøret lørdag, hvor der stadig er lidt sygdom og småskader i SIF-truppen. Truppen til kampen består umiddelbart af følgende spillere, hvor der dog kan tilgå justeringer og tilføjelser. Det kan bemærkes, at FCK-prøvespilleren Daniel Haarbo har fået forlænget sit ophold hos SIF et par dage, idet han som flere andre var småsyg til torsdagens kamp mod Viborg.

Oscar Hedvall
Aske Andresen
Alexander Busch
Joel Felix
Tobias Salquist
Robin Østrøm
Oliver Sonne
André Calisir
Lukas Engel
Lukas Klitten
Pelle Mattsson
Mark Brink
Andreas Oggesen
Robert Gojani
Anders Dahl
Anders Klynge
Stefán Teitur Thórdarson
Daniel Haarbo
Kasper Kusk
Mads Kaalund
Tonni Adamsen
Alexander Lind

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen