20. august 2020

Felix: Klar på at tage ansvar fra start

Felix: Klar på at tage ansvar fra start

Joel Felix er ny mand i SIF-trøjen. Den 22-årige forsvarsspiller, som har en fortid i FC København og hollandske Twente, ser store muligheder for SIF i den kommende sæson i NordicBet Ligaen.

Joel Felix skiftede torsdag eftermiddag til Silkeborg IF. Den 22-årige forsvarsspiller skifter dermed Næstved ud med Søhøjlandet til den kommende sæson.

– Det føles rigtig godt. Jeg er rigtig glad for at være her. SIF er et hold som udvikler unge spillere, og spiller god fodbold. Jeg føler helt klart, at det er sted, som jeg kan udvikle mig som spiller, fortæller Joel Felix, som har en fortid i hollandske Twente, hvor han har tørnet ud for U21-holdet, mens han har fået sin fodboldopvækst i FC København.

Midterstopperen var anfører i sidste sæson i Næstved, ligesom han også har været det i alle sine tidligere klubber.

– Jeg er helt klar på at tage noget ansvar fra start. Det er noget, som jeg har lært i flere af de klubber, som jeg har været i. Og noget som jeg har med i bagagen, fortæller Felix, som spillede fuld tid i stort set alle kampe i sidste sæson i NordicBet Ligaen for Næstved. Derfor kender han også niveauet i rækken godt.

– Det bliver spændende at se. Jeg tror, at vi bliver et af de hold, som kommer til at spille med om at rykke op. Men det er en hård række den her gang, pointerer Joel Felix, som ikke er afskrækket af, at målsætningen og ambitionen i SIF er at rykke op.

– Nej, det er jeg ikke. Det er noget, som jeg gerne vil være med til. Det er også derfor, at jeg er kommet hertil, fortæller Felix.

Joel Felix træner med sine nye holdkammerater i morgen formiddag.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen