31. januar 2022

”Nu begynder vi at kræve lidt mere”

Silkeborg IFs cheftræner Kent Nielsen ser frem til tirsdagens træningskamp mod Randers FC, hvor han vil se mere kvalitet især i det offensive spil. Kampen spilles klokken 12.00 på JYSK park.

Middelfart blev besejret med 3-0 i første test, og i sidste uge blev OB sendt hjem til Fyn med et 2-0 nederlag i bagagen. Tirsdag middag tager Silkeborg IF så imod Randers FC i årets tredje træningskamp.

Træningskamp – tirsdag den 1. februar klokken 12.00 på JYSK park
Silkeborg IF – Randers FC

Der vil være fri entré til opgøret gennem indgangen ved billethuset på JYSK park, men er man forhindret i at se kampen live, kan den også følges på stream. Følg kampen på stream her: https://youtu.be/xYKKIUOCU9c

Der er mulighed for at købe kaffe, kakao og slik i Bod G under Jyske Bank-tribunen.

Cheftræner Kent Nielsen ser frem til opgøret mod en meget kompetent modstander.

– Randers er en rigtig fin og hård modstander for os – de er et godt sted og har vist lovende takter i både 3F Superligaen og Europa, og det er et spændende hold med både god sammenhængskraft og store individualister. Så vi glæder os til opgaven, og jeg vil sige, at vi bevæger os mere fra det primært fysiske fokus til nu at ville kræve lidt mere på den spillemæssige og især offensive konto. Jeg vil gerne se, at vi lykkes i endnu højere grad med vores tekniske spil, afleveringerne og de hurtige beslutninger, fastslår Kent Nielsen.

Han ser frem til at give spilletid til Gustav Dahl, som igen er disponibel, og det samme gør sig gældende for Mads Kaalund, som også er i betragtning til spilletid – lige som nytilkomne Lukas Engel. Til gengæld sidder Robert Gojani over med en lille skade i hælen, mens skadeslisten i øvrigt udgøres af Milan Massop, Joel Felix, Oliver Sonne, Alexander Lind, Stefán Teitur Thórdarson og Oscar Fuglsang. 22 spillere er dermed udtaget til kampen.

Truppen mod Randers FC:
Nicolai Larsen, Stan van Bladeren, Tobias Salquist, André Calisir, Gustav Dahl, Nicklas Røjkjær, Rasmus Carstensen, Alexander Busch, Nicklas Mehl, Lukas Engel, Pelle Mattsson, Mark Brink, Jeppe Kilden Grøn, Mads Kaalund, Anders Dahl, Sebastian Jørgensen, Anders Klynge, Andreas Oggesen, Nicolai Vallys, Nicklas Helenius, Frederik Carstensen, Søren Tengstedt.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen