31. marts 2019

Michael Hansen: Den lykkelige historie var Mads Emil

Michael Hansen: Den lykkelige historie var Mads Emil

SIF-træner Michael Hansen kaldte søndagens opgør mod HB Køge for en kamp, der levede hele vejen. Han var specielt begejstret for Mads Emil Madsens comeback.

“Kampens lykkelige historie” kaldte SIF-træner Michael Hansen comebacket til Mads Emil Madsen, der i de seneste to måneder har siddet ude med en skade. Ikke bare kom midtbanespilleren ind og tog taktstokken fra start, han scorede også sit første mål for SIF’s bedste hold, da han uimodståeligt driblede og kombinerede sig igennem HB Køge-forsvaret efter godt en halv time og bragte SIF foran 2-1 i sejren på 4-2.

– Han har været med fra første dag, jeg kom til klubben, og i januar havde vi lidt kørende med, at han skulle til at score nogle flere mål. Og selvfølgelig lavede han fejl i dag, men han viste også sit særlige drev med bolden. Han er hurtigt kommet ind i tingene igen efter at have genoptaget træningen i fuldt omfang i de seneste to uger, og at han scorer i dag var slet ikke dér, mine forventninger var. Derfor er Mads Emil for mig kampens lykkelige historie, sagde Michael Hansen bagefter.

Roser til Rochester og Carstensen
Han havde også roser til Rasmus Carstensen, der var med fra start for første gang, og til Marc Rochester, der gik ind og gjorde en god figur – bl.a. med assist på to af SIF’s fire mål.

– Ellers var det en åben kamp, hvor begge hold havde mange muligheder. Vi viste gode offensive ting og at score fire mål er både dejligt og flot. Men det var jo en kamp, der levede hele vejen, og vi følte os ikke på noget tidspunkt sikre, sagde Michael Hansen.

Hjemme mod Viborg og Næstved
Ligesom SIF vandt også Viborg og Næstved – de to top-konkurrenter i svære udekampe – og for Michael Hansen er det et signal om, at SIF også skal igang på udebane.

– Hjemme på JYSK park har vi i foråret vundet tre ud af tre. Det er også her, vi møder både Viborg og Næstved, men det ændrer ikke på, at vi nu også skal til at kravle opad resultatmæssigt på udebane, slog Michael Hansen fast.

Næste hjemmekamp er netop mod Næstved. Det er torsdag 11. april kl. 18.45 på JYSK park. Køb allerede nu billet her.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen