14. maj 2019

Michael H.: Kontrol over spændingsniveauet

Michael H.: Kontrol over spændingsniveauet

Det handler om at gøre tingene, som vi plejer, siger cheftræner Michael Hansen inden aftenens topkamp mod Viborg FF på JYSK park.

Michael Hansen og den øvrige trænerstab omkring SIF’s tophold i NordicBet Ligaen har brugt dagene efter Thisted-sejren til at forberede spillerne til aftenens topkamp mod Viborg. Og en del af forberedelserne har bestået i at gøre tingene, nøjagtigt som de plejer at blive gjort. Det fortæller Michael Hansen om i kampfolderen GO KAMP:

– De seneste dage har vi for alvor mærket omgivelsernes interesse for den kamp, vi står overfor. Jeg ville da også lyve, hvis jeg påstod, at aftenens kamp er en kamp som alle andre. Spillerne mærker naturligvis opmærksomheden fra omgivelserne, når de er på indkøb, henter børn eller går en tur i gågaderne, siger Michael Hansen i GO KAMP.

– Det er positivt. Det er den slags kampe, fodboldspillere lever og ånder for at være med i.

– Imidlertid handler det også om at finde det rigtige spændingsniveau. Er det for højt, bliver tingene for hektiske inde på banen. Derfor drejer det for os, der er direkte involveret i kampen, om at gøre tingene, nøjagtigt som vi plejer. Det er der stor tryghed i, og følelsen af at være velforberedt og vide, hvad vi skal, kan hjælpe os i situationer, hvor tingene risikerer at koge over inde på banen.

–  Det bliver skønt at opleve JYSK park med masser af mennesker og det bliver fantastisk at opleve intensiteten. Men det bliver også vigtigt at bevare roen og overblikket, så vi kan være snu nok til at hente alle tre point.

Kampen er udsolgt, så mød op i god tid og tag cyklen, hvis det er muligt. Læs mere her.

Du kan læse kampfolderen GO KAMP allerede nu. Klik her for GO KAMP i pdf-udgave.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

Europa League kvalifikation

Torsdag d. 25.07. kl. 19.00
Scroll til toppen