7. oktober 2018

Michael H: Ikke dygtige nok til at slå proppen i

Michael H: Ikke dygtige nok til at slå proppen i

Silkeborg IF kunne med mere held og dygtighed have undgået den dukkert, som holdet modtog i kampens overtid, da Lyngby snuppede sejren og alle tre point med fra JYSK park. Sådan lød analysen fra cheftræner, Michael Hansen, efter kampen.

Med et mål i kampens overtid sikrede Lyngby sig sejren, da Silkeborg IF og Lyngby tørnede sammen søndag eftermiddag i NordicBet Ligaen.

Det skete efter en kamp, hvor Silkeborg IF i store dele af første halvleg havde et solidt overtag i kampen. Et enkelt mål blev udbyttet efter de første 45 minutter, hvor SIF-mandskabet kunne og burde have udnyttet overtaget i kampen bedre.

– Jeg synes, at vi spiller en fin første halvleg, hvor man kan sige, at den utilfredshed man kunne have var, at vi kun var foran 1-0, fortalte Silkeborg IFs cheftræner, Michael Hansen efter kampen.

I anden halvleg blev kampen mere jævnbyrdig, og selvom SIF fortsat producerede chancer, så var det gæsterne som udnyttede et par fejl i SIF-defensiven.

– I anden spiller vi måske lidt for langsomt, og laver nogle personlige fejl hele vejen rundt. Vi taber nogle lidt for nemme bolde, og så bliver det lidt mere et omstillingsspil for Lyngby på vores fejl, og der synes jeg faktisk, at de var farlige, konstaterede Michael Hansen, som med ti minutter igen skiftede angriberen Oliver Haurits ind i stedet for Simon Jakobsen.

– Det er en offensiv udskiftning, og den giver så bagslag i den anden ende. Er det på grund af den, at de scorer? Det finder vi vel aldrig ud af, men vi var i hvert fald ikke dygtige nok til at forvalte det pres i deres felt i de sidste ti minutter, lød analysen fra en ærgerlig Michael Hansen, som sammen med SIF-mandskabet står overfor et par spændende topkampe i den nærmeste tid, hvor holdet møder de to tophold, HB Køge og Viborg FF.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen