23. september 2018

Michael H.: Det var en kamp på vippen

Michael H.: Det var en kamp på vippen

SIF’s cheftræner var glad for 2. halvleg, mens tingene før pausen var præget af for meget frustreret utålmodighed.

Michael Hansen var naturligvis en glad mand efter sejren på 3-1 søndag eftermiddag over Nykøbing FC på JYSK park. Sejren var den tredje i træk, og det begynder for alvor at ligne noget for Hansens hold. Men at påstå at det begynder at blive lidt ensformigt at vinde, måtte SIF-træneren afvise bagefter.

– Jeg synes faktisk, at det blev spændende i dag. Det var en kamp, der længe ligger på vippen, så det var dejligt med sejren. Vi spiller en fin 2. halvleg i forhold til attitude og indstilling – selvfølgelig fordi mål ændrer kampe, men også fordi der var hjerte og indsats bag tingene. Ikke at der ikke var det før pausen, der hang vi bare ikke rigtigt sammen, sagde Michael Hansen, der erkendte at Nykøbings udligning itl 1-1 kort efter Ronnie Schwartz’ føringstræffer trak luft ud af hjemmeholdet.

– Vi bliver lidt frustreret utålmodige, og det kunne jeg også mærke på mig selv, da vi gik ind til pausen. Der var det vigtigt lige at tage en puster og så få samlet tingene. Det var noget af det, vi brugte tiden på i pausen. Til sidst havde vi muligheder for helt at lukke kampen, men det gjorde vi ikke, og så må vi rose Nykøbing for at jagte deres chance. Der var flere gange, hvor de var farlige foran vores mål i kampens slutfase, sagde Michael Hansen.

Nykøbing FC fik deres mål efter en situation, hvor SIF kiksede i opspillet. Peter Friis spillede Mads Emil Madsen kort, og i situationen blev presset fra Nykøbing så intenst, at det endte med straffespark og udligning.

– Vi vil gerne spille bolden op fra målmanden, men når vi står fire i eget felt bliver det måske for meget af det gode. Der mangler vi fortsat fornemmelsen for, hvad der er rigtigt at gøre i den givne situation. Måske gav det tidlige føringsmål os lidt for meget selvtillid, og vi forsømte at fornemme situationen og gøre det rigtige, sagde Michael Hansen.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen