3. oktober 2018

Mattsson udtaget til U20-landsholdet

Mattsson udtaget til U20-landsholdet

SIF’s offensive midtbanespiller skal i DBU-tjeneste i den kommende uge, hvor det danske U20-landshold møder Rusland og Sverige.

SIF’s talentfulde midtbanespiller Magnus Mattsson er blevet udtaget til det danske U20-landshold, der samles i næste uge for at rejse til Marbella i det sydlige Spanien. Her skal holdet ud i to testkampe mod Rusland og Sverige.

Første kamp mod Rusland spilles på næste onsdag, 9. oktober kl. 17.00, hvorefter Danmark lørdag 13. oktober møder Sverige. Begge kampe spilles på træningsanlægget Marbella Football Center udenfor Marbella på den spanske sydkyst.

Truppen, der består af spillere fra primært Superligaen og udenlandske klubber som Brentford, Eintracht Braunschweig og Sassoulo, består af 20 spillere. Magnus Mattsson er sammen med Næstved-målmand Jacob Pryts Larsen eneste repræsentanter fra NordicBet Ligaen.

Det er første gang, Magnus Mattsson bliver udtaget til U20-landsholdet. Han har tidligere spillet syv kampe for det danske U19-landshold (bl.a. Elite Round på JYSK park i foråret) og en kamp på U17 landsholdet.

Landsholdsudtagelsen betyder, at Magnus Mattsson ikke er til rådighed i SIF’s udekamp mod HB Køge søndag 14. oktober.

Se U20-truppen her.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen