26. maj 2021

Mattsson kåret som årets profil i 1. division

Spillerne i 1. division har kåret Magnus Mattsson som sæsonens største profil. SIF-anføreren hyldes for hæderen af Spillerforeningen inden aftenens kamp mod FC Fredericia. 

Spillerne i 1. division har kåret SIF-anfører Magnus Mattsson som sæsonens profil i 1. division, og det markeres inden aftenens kamp mod FC Fredericia, hvor Thomas Lindrup fra Spillerforeningen, der står bag kåringen, kommer og overækker prisen til Mattsson.

– Det er fandeme en fed pris at få. Jeg blev sgu lidt stolt, da jeg fik det at vide i telefonen, siger Magnus Mattsson i en pressemeddelelse, Spillerforeningen netop har udsendt.

Alle spillere i 1. division er blevet bedt om at stemme på den, de mener skal være årets profil. Dog må man ikke stemme på sig selv eller en fra eget hold. Det er således konkurrenterne i de 11 andre klubber, der har peget på Magnus Mattsson.

– Jeg ser den her kåring som noget specielt, fordi jeg ved, hvad jeg har været igennem. Jeg ved, hvor langt nede man kan være som fodboldspiller. Jeg ved, hvor skidt det kan køre. Så jeg tror, det er meget vigtigt for mig at sætte pris på den her titel. Og huske at nyde det, siger Mattsson, der er suveræn vinder af prisen foran Viborg FF-spillerne Sebastian Grønning og Jakob Bonde.

Magnus Mattsson vendte tilbage efter en skadespause på halvandet år, da indeværende sæson gik i gang. Han har i den grad gjort sig bemærket på det succesrige SIF-mandskab, hvor han er topscorer med 18 mål inden aftenens kamp mod FC Fredericia.

Kom og vær med til at hylde Magnus Mattsson før kickoff i aften. Du kan stadig nå at købe billet ved at klikke her.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

Europa League kvalifikation

Torsdag d. 25.07. kl. 19.00
Scroll til toppen