3. oktober 2021

Mark Brink takker for støtten

SIFs midtbanestrateg Mark Brink måtte lade sig udskifte efter en lille times tid i søndagens El Plástico med et ordentligt drøn på hovedet efter en duel. Alligevel kunne han efter kampen smile stort over både sejr og opbakning.

– Jeg kunne mærke, at det begyndte at flimre på det ene øje efter en hård duel med et ordentligt drøn i hovedet, så jeg var desværre nødt til at gå ud – men allerede nu føles det bedre, sagde Mark Brink kort efter kampen, som SIF vandt med 4-1 på et velbesøgt JYSK park.

– Det blev en meget urolig første halvleg, hvor vi var skarpe og kyniske med vores to omstillinger og to mål, men derefter hang vi bagefter dem, og det var ikke uheldigt, at vi førte ved pausen. Men i anden halvleg steppede vi gevaldigt op og turde meget mere – det gav pote, og i sidste ende vandt vi klart og fortjent, og jeg synes samlet set, at 4-1 var et passende resultat, forklarede Brink og fortsatte.

– Hele anden halvleg sidder vi på det og spiller flot, og vi får sat vores spil og kørt lidt rundt med dem. Det var dejligt at se, og det var også en kæmpe fornøjelse at se så mange på lægterne. Vi siger tusind tak for støtten – det var rigtig fedt at kunne sende fansene hjem med en klar sejr, og lad os da endelig gentage det næste gang, smilede Mark Brink.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.04. kl. 16.00
Scroll til toppen