28. juni 2021

Magnus Mattsson skifter til hollandsk klub

Silkeborg IF har accepteret et bud fra NEC Nijmegen, der betyder at Magnus Mattsson skifter til den hollandske klub nu.

Silkeborg IF har accepteret et transfer-bud på Magnus Mattsson fra den hollandske klub NEC Nijmegen. Det betyder, at SIF’s anfører og topscorer fra sidste sæson skifter klub pr. 28. juni.

Magnus Mattsson forlængede sin kontrakt med SIF i december i fjor. Han ville ellers have haft kontraktudløb ved sæsonens udgang og kunne have skiftet transferfrit. En del af forudsætningerne for kontraktforlængelsen var, at SIF ville se velvilligt på det, hvis der skulle komme et bud fra udlandet på et tidspunkt i løbet af kontrakt-perioden. Det er det, der er sket nu.

– Vi havde gerne set Magnus Mattsson som en del af det SIF-hold, der spiller i 3F Superligaen i den kommende sæson, og vi har strakt os langt for at beholde ham. Men vi står også ved den aftale, vi har indgået med Magnus, der har udtrykt et stort ønske om at gribe den chance, han har fået i Holland.

– Magnus har været et mønster-eksempel på det, vi kan omkring talentudvikling. En lokal knægt fra ØBG, der kommer til SIF som 12-årig og udvikler sig til førsteholdsspiller og profil på vores hold. Vi har været bevidste om, at Magnus skulle videre i karrieren på et tidspunkt, for talentet er indlysende. Vi ville dog godt have ventet en sæson, men sådan blev det ikke, og vi kan kun ønske Magnus alt det bedste i hans videre karriere, siger sportschef Jesper Stüker.

Magnus Mattsson understregede allerede i forbindelse med kontraktforlængelsen i december, at han ønsker at give noget tilbage til den klub, han er vokset op i. Han er glad for, at det nu er blevet en realitet.

– Det har altid været min drøm at prøve mig selv af på højest mulige niveau, og nu kom der en mulighed fra NEC Nijmegen om at tage et nyt skridt mod den drøm. Jeg er meget glad for, at det er faldet på plads, og jeg glæder mig vildt til den nye udfordring, siger Magnus Mattsson.

– Når det er sagt, så hersker der ikke tvivl om, at SIF er min klub. Klubben har hjulpet mig meget på vejen hertil, og at kunne få lov til at give noget tilbage til SIF, betyder meget for mig. Derfor er jeg glad for, at SIF også får noget ud af aftalen med NEC Nijmegen. Jeg vil kunne komme tilbage hertil om 10 år og stadig have det godt med de mennesker, der er her, siger Magnus Mattsson.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 26.05. kl. 17.00
Scroll til toppen