U19 og U17 tog turneringssejre i Randers, mens U15 slog VRI i en testkamp.

38 min. 1-0

50 min. 1-1 Asbjørn

57 min. 1-2 Biller

Vi skulle i weekenden en tur nordpå, hvor vi skulle møde Randers, som lå helt på siden af os i ligaen.

Randers startede kampen bedst og havde også bolden mest. Vi havde svært ved at sætte vores pres ind de rigtige steder.

Som 1.halvleg skred frem, fik vi mere og mere styr på tingene, hvor vi også fik sat et par fine angreb op. Desværre manglede kvaliteten til at score, og efter et hjørnespark kommer Randers foran 1-0.

Efter pausen sætter vi tempo på og tager initiativet med bolden, hvor vi virkelig får sat et par flotte angreb op. Især målet til 1-2 er et flot gennemspil i siden og godt indlæg til Biller.

Vi har flere muligheder for at øge vores føring, men vi manglede det sidste.

De sidste 15 minutter kommer vi til at stå for dybt og overlader initiativet med bolden til Randers.

De kommer frem til en stor chance, men ellers holder vi dem fint fra afslutninger og kriger den hjem.

Jeg synes, vi manglede lidt aggressivitet uden bolden i dag (især 1.halvleg) og til tider lidt lyd intern i holdet.

Vi får sat mange fine angreb op og et par fine gennembrud, som havde fortjent en bedre afslutning. Syntes vores positionsspil var rigtigt fint i dag, hvilket vi skal forsætte med.

Skrevet af Kim Leth Andersen, U19-cheftræner

Randers – SIF U17: 0-1 (0-0)

Mål: Noah Munkholm

Vi begik straffespark efter få minutter af kampen, men Christian Risom diskede op med en redning, som skulle vise sig at blive starten på en voldsomt stærk præstation af vores keeper.

Vi stillede med et ungt hold, der havde tre U15’ere i startopstillingen, og vi var af gode grunde matchet hårdt på fysikken. Randers var toneangivende, og vi ramte ikke et godt niveau på bolden. Til gengæld fightede vi med alt, hvad vi havde, og samtidig havde Risom flere redninger på meget store chancer, hvilket holdt os inde i kampen. Vi havde et par gode tilbud i 1. halvleg, hvor vi fik spillet os igennem, men ikke udnyttede mulighederne.

Vi startede 2. halvleg godt med gode angreb og et godt tryk på Randers i det høje pres. Det gav os et par store chancer, som vi desværre misbrugte. Undervejs vendte det igen, og Randers var mest på bolden, mens vi begyndte at se en smule trætte ud. Drengene kæmpede videre og igen havde Risom et par afgørende dobbeltredninger. I overtiden fik vi et frispark i venstre side, som William Kirk helt perfekt servede ind i panden på Noah Munkholm, som kunne heade den i kassen.

I slutminutterne afværgede vi det sidste tryk fra Randers, og så blev det en arbejdssejr, der ud fra chancefordelingen måske ikke var helt fair, men som var et fantastisk output på drengenes hårde arbejde. Vi ramte ikke noget topniveau på bolden i dag, men havde gode momenter imellem. Til gengæld så jeg nogle drenge, der var topseje, og det fik sejren til at smage endnu bedre. En fed sejr og en god oplevelse med flere spillere, der virkelig steppede op og et par U15’ere, der viste sig godt frem.

David Stojanovic x2

Vores turneringskamp mod Randers var blevet rykket, og vi havde derfor planlagt en træningskamp mod VRI fra Liga 1.

De startede rigtig godt med direkte spil, og havde en stor chance allerede efter 1 minut. Vi rystede det af os, og satte tempoet for kampen. Når vi spillede simpelt, så satte vi fine angreb sammen, men når vi brugte for mange berøringer og traf svære beslutninger, så havde vi svært ved at komme igennem et defensivt VRI hold. Vi kom foran 2-0 efter to gode mål, inden VRI reducerede i en situation, hvor vi ikke var dygtige nok i en 1v1 situation.

I anden halvleg satte vi mere tempo i spillet, og spillede på færre berøringer, som gjorde vi kom til mange chancer.
Desværre fik VRI scoret, hvor vi igen skulle have været stærkere defensivt.
Vi var heldigvis rigtig skarpe på vores chancer i anden halvleg, og lavede 5 rigtig fine mål.

Det var rigtig godt for os at få en sejr, og det blev en overbevisende en af slagsen. Det var fedt at få mange af drengene i spil, og der var mange gode præstationer i blandt.
Vi skal sørge for at være skarpere i det defensive, og tage den kynisme, som vi havde i modstanderens felt i dag, med til næste weekend, hvor vi møder rækkens nummer 1, OB.