22. oktober 2022

Lind tilbage mod Horsens

SIF-truppen er udtaget til søndagens opgør mod AC Horsens på Nordstern Arena. Alexander Lind er tilbage i kamptruppen efter 14 måneders skadespause.

Vi skal ikke langt tilbage i kalenderen for at finde det seneste møde mod AC Horsens – det skete den 2. oktober på JYSK park, hvor SIF vandt med 2-1 i en kamp, hvor Aske Andresen blev Superligaens yngste målmand nogensinde. På søndag møder SIF de gule salamidrenge igen – denne gang på udebane.

3F Superligaen, 14. spillerunde – søndag den 23. oktober klokken 16.00 på Nordstern Arena Horsens
AC Horsens – Silkeborg IF

Billetter til udebaneafsnittet kan købes her – udebaneafsnittet er afsnit A-B. Stoltheden har allerede fyldt en bus, men du kan stadig tilmelde dig SIFosis busserne her.

Hvis du ankommer i bil, så skal du benytte det separate parkeringsareal på den nordlige side af Nordstern Arena Horsens med indkørsel på toppen af bakken på Langmarksvej. Adressen til parkeringen er Strandlyst, 8700 Horsens. Benyt her den bagerste parkeringsplads.

Kent Nielsen, som i søndagens kamp med rammer en milepæl på 500 for antal Superligakampe som cheftræner, har efter lørdagens formiddagstræning udtaget nedenstående SIFere til opgaven. Han må se bort fra Lukas Engel og Mark Brink, som begge fik skader i baglåret i mandagens kamp mod Randers FC, lige som Pelle Mattsson og Gustav Dahl er ude med hovedskader og Niclas Holm Pedersen med rygskade. Alexander Busch spiller for U19-holdet.

Alexander Lind er til gengæld tilbage i truppen efter godt 14 måneders skadespause med flere træthedsbrud og en meniskskade.

Nicolai Larsen
Oscar Hedvall
Joel Felix
André Calisir
Oliver Sonne
Lukas Klitten
Tobias Salquist
Robin Østrøm
Stefán Teitur Thórdarson
Andreas Oggesen
Robert Gojani
Anders Klynge
Mads Kaalund
Anders Dahl
Kasper Kusk
Sebastian Jørgensen
Tonni Adamsen
Søren Tengstedt
Nicklas Helenius
Alexander Lind

 

 

 

.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen