14. august 2023

Lind efter skuffelse: “Jeg elsker fansene”

Alexander Lind scorede for anden kamp i træk – denne gang til 1-1 i søndagens udekamp mod AGF, der endte 2-2 efter et større VAR-drama. Angriberen roser støtten i Aarhus.

Det var en voldsom rutsjebanetur, vi var igennem i de sidste minutter. Jeg startede med at udligne til 1-1, hvorefter Søren Tengstedt hurtigt gav os føringen, men den holdt desværre ikke ret længe. Vi fik aldrig rigtig lov til at nyde føringen, da der blev fløjtet straffespark så kort efter.

– Det var voldsomt turbulent i slutminutterne. Personligt er jeg selvfølgelig glad for, at jeg nok engang kunne bidrage med det, jeg er god til, hvilket er at score mål, lød det indledningsvis fra den unge angriber, inden han kommenterede på, hvad han personligt skulle bidrage med i 2. halvleg.

– Vi var selvfølgelig ærgerlige i pausen, da vi lukkede målet til 1-0 ind kort forinden, men vi vidste også, at vi bare skulle fortsætte med at spille vores eget spil. Personligt skulle jeg, da jeg blev skiftet ind i 2. halvleg, ind at score mål og skaffe os point. Det lykkedes jeg heldigvis fint med, konstaterede Alexander Lind med et smil på læben, inden han afslutningsvist roste de medrejste SIF-fans, der hjalp holdet tilbage i kampen.

– Det var helt vildt fantastisk at få lov til at score til 1-1 i enden, hvor alle vores fans var. Det var en super fed følelse – jeg elsker fansene. Det bliver kun bedre og bedre med dem for tiden, og det sætter vi som hold rigtig stor pris på.

Interview: Anders Mathiasen

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen