20. maj 2023

Lettet Larsen: “Fedt at give fansene sejren i den kulisse”

Nicolai Larsen spillede en vigtig rolle i SIF’s sejr i Horsens, der endegyldigt sikrede en ny sæson i 3F Superligaen.

Det var en tydeligt lettet SIF-anfører, der efter sejren mod AC Horsens kunne konstatere sort på hvidt, at Silkeborg IF også er en del af 3F Superligaen næste sæson.

Nicolai Larsen spillede endda en afgørende rolle, da keeperen kort før tid diskede op med en klasseredning på et hovedstød fra Magnus Jensen fra kort hold.

– Nu kan jeg forstå på medierne, at jeg ikke har lavet en redning de første 29 runder, så det var da rart at gøre en forskel endelig, jokede Nicolai Larsen og fortsatte.

– Nej, den var selvfølgelig vigtig, fordi der ikke var langt tid tilbage, og havde vi tabt her mod Horsens, så havde det ikke været sjovt de sidste to runder. Det var lidt kulminationen på, at vi har overlevet rigtig megen modgang den seneste tid. Jeg er meget glad for de tre point og redningen i Superligaen, sagde SIF-keeperen og roste de næsten 600 medrejsende SIF-fans i Horsens.

– Det var en fed kulisse at spille i for os, og det er kendetegnende for vores fans denne sæson. De har bakket os flot op hele sæsonen, og det var virkelig fedt at kunne give dem en sejr og fejre det med dem efterfølgende.

Silkeborg spiller hjemme mod FC Vestjylland mandag 29. maj klokken 14.00.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.04. kl. 16.00
Scroll til toppen