20. februar 2024

Landsholdsnyt: Storsejr til Stüker – Boesen bliver i Søhøjlandet

Simon Stüker spillede for U17-landsholdet i sejren over Irland. Aske Andresen og U19-landsholdet spiller tirsdag mod Tjekkiet, mens Oskar Boesen er blevet i Silkeborg.

Fodbolden ruller heldigvis igen efter en lang vinter. Også på ungdomslandsholdene er der fuld fart på efter vinterhiet, og SIF har flere spillere i aktion.

I weekenden spillede Simon Stüker sin anden U17-landskamp på få dage, da han blev skiftet ind i pausen i storsejren på 5-1 over Irland.

Dermed fik U17-landsholdet den perfekte optakt til de tre EM-kvalifikationskampe i marts mod Tyrkiet, Serbien og Georgien.

Næste SIF’er i aktion for Danmark bliver forhåbentlig Aske Andresen, der mandag rejste med U19-landsholdet til San Pedro del Pinatar i Spanien for at spille to venskabskampe mod Tjekkiet. Første kamp spilles i dag, tirsdag, kl. 15.00.

Oskar Boesen skulle ligeledes have været med flyveren til Spanien, men den talentfulde midtbanespiller er blevet i Søhøjlandet for at indgå i 3F Superligaholdets forberedelser til søndagens kamp i Vejle.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen