29. juli 2022

”Lad os fortsætte takterne på tribunerne”

Cheftræner Kent Nielsen glæder sig til søndagens brag mod Brøndby, hvor hans mandskab endelig skal spille hjemme på JYSK park foran et publikum, der satte nye standarder i sidste sæson.

 

Søndag venter et kæmpe brag på JYSK park, når Brøndby IF kommer på besøg klokken 18.00 til sæsonens første hjemmekamp.

– Det bliver rigtig fedt endelig at spille på JYSK park igen efter en sommeropstart fulgt af to udekampe. Vi er kommet godt i gang med den nye sæson med fire point i de to udekampe, men det er selvfølgelig ekstra særligt at spille foran vores egne fans, som gennem hele sidste sæson satte nye standarder. Holdet og publikum fandt en flot symbiose, hvor vi virkelig hjalp hinanden, og lad os endelig fortsætte de takter på tribunerne. Jeg håber, at vi vil få en massiv opbakning igen imod Brøndby, for det får vi også brug for, siger Kent Nielsen og fortsætter.

– Det bliver spændende igen at skulle testes mod en af de helt store klubber – lige som sidste fredag – og det bliver uden tvivl en vanskelig opgave mod Brøndby. De har spillet to kampe med enorm energi, fart, aggressivitet og struktur, og det bliver en mundfuld at håndtere. De har optrådt med et forholdsvist ungt hold med spændende spillere, der har vist sig godt frem, og vi kommer til at skulle forholde os til deres pres, genpres og omstillinger, som er nogle af de discipliner, de virkelig mestrer. Vi skal undgå alt for mange kapløb og finde de rigtige løsninger i begge ender. Og det tror vi selvfølgelig også på, at vi kan. Vi glæder os rigtig meget til kampen, slutter cheftræneren.

3F Superligaen, 3. spillerunde – søndag den 31. juli 2022 kl. 18.00 på JYSK park
Silkeborg IF – Brøndby IF
Køb billet til kampen her: https://billet.silkeborgif.com/

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen