24. august 2022

Kom i fanzonen inden playoff-braget!

Der er stort set udsolgt til playoff-braget mod HJK Helsinki, hvor alle i klubben håber på maksimal støtte fra lægterne. For at komme i den rette stemning er der selvfølgelig fanzone inden kampen.

Dagen før dagen… Når Søhøjlandets Helte torsdag aften kl. 18.30 går på banen til den første europæiske hjemmekamp i 21 år, bliver det på et udsolgt JYSK park – og i forbindelse med den historiske kamp åbner vi naturligvis fanzonen, så SIF-fansene kan få den bedst mulige opvarmning før kampen.

Fanzonen åbner med musik kl. 16.30. Her vil der den første halve time være den klassiske happy ½ hour, hvor det vil være muligt at købe en fadøl til kun 25 kr. Ud over mulighed for køb af øl og vand i fanzonen, stiller Den rullende pølsemand naturligvis op med lidt lækkert til ganen som sædvanligt.

SIF-shoppen vil være åben, og de gode folk fra Sport24 vil også være at finde i selve fanzonen, hvor de står klar til at klæde fansene bedst muligt på til kampen – heriblandt med det SIF-HJK playoff-halstørklædet.

Hertil skal der lyde en kæmpe opfordring til at komme tidligt på tribunerne, så spillerne kan mærke den vokale og visuelle opbakning allerede, når de løber på banen til opvarmning. I morgen er en dag til historiebøgerne, og det skal spillerne kunne mærke fra start til slut.

Kom i rødt, medbring halstørklæde, smør stemmen, syng og støt Søhøjlandets Helte til videre avancement i Europa League.

Vi glæder os. Vi ses i morgen, Silkeborg!

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Seneste nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 19.02. kl. 16.00
Scroll til toppen

Menu