7. december 2023

Kom i fanzonen inden FCK-braget

Vi sørger for opvarmet telt i fanzonen, som fyldes med aktiviteter og hygge inden den afgørende pokalkamp mod FCK. Vi ses lørdag til årets sidste fodboldkamp!

Årets sidste kamp venter, og det bliver et brag på JYSK park, efter vi onsdag aften vandt det første opgør i pokalkvartfinalen med 2-0 i Parken over FC København.

Nu har vi brug for jeres støtte til at køre semifinalepladsen helt i hus!

Køb din billet til kampen her!

Kl. 17.00 slår vi teltdørene op til det opvarmede telt i fanzonen, hvor I kan slå jer ned til lyden af de festlige og velkendte julehits og Silkeborg-klassikere.

Baren er åben, og du kan slukke tørsten i kolde fadøl, der frem til kl. 17.30 kun koster 25 kr. Bliver du sulten, står Silkeborg Slagteren klar med den store foodtruck og dagens menu står på kamstegssandwich og franske hot dogs.

I Café Carlsberg er der som altid specialøl på hanerne, varm kaffe på kanden og der er mulighed for at købe snacks til den søde tand. Der står også FIFA, bordfodbold og tegnehjørne klar til de kreative.

Teqball-spilleren Mathias Vips, der er en af de bedste i landet, gæster fanzonen og udfordrer alle til en duel over Teqball bordet. Få støvet teknikken af og prøv kræfter med det udfordrende spil.  Slår du Vips i en direkte duel, er der selvfølgelig fede præmier på højkant.

Maskotten Theis kigger naturligvis forbi til selfies og highfives.

SIF shoppen er åbent med masser af nyheder på hylderne og varme julesweaters, huer og halstørklæder

Kl. 18.30 lukker teltet, og vi går sammen på tribunen.

Når slutfløjtet lyder, åbner både teltet og baren igen, hvor du til lyden af de gode SIF-klassikere kan vende kampen og drikke den sidste øl i godt selskab.

Vi ses på Danmarks smukkeste fodboldstadion til årets sidste fodboldkamp!

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen