8. august 2022

Klynge og Felix til Alderslyst Action

Traditionen tro blev der i den sidste uge af skolernes sommerferie afholdt Alderslyst Action, hvor hundredvis af børn bl.a. hyggede med Anders Klynge og Joel Felix.

Alderslyst Action er en årlig kulturfest i Silkeborg ved Beboerhuset på Kejlstrupvej med det formål at skabe lokalt fællesskab, oplevelser, integration samt at kulturformidle og skabe brobygning til andre offentlige og private aktører. Alle aktiviteter er gratis, og flere lokale aktører bakkede vanen tro op om arrangementet.

Som mange gange før var Silkeborg IF naturligvis repræsenteret med 3F Superliga-spillere – i år tog Anders Klynge og Joel Felix turen forbi, hvor de blev mødt af forventningsfulde og fodboldglade børn. Der blev skrevet autografer i lange baner, og efterfølgende var det tid til at få taget selfies, hvor der også kunne stilles spørgsmål til livet som professionel fodboldspiller. Mod afslutningen på besøget blev de to spillere sendt afsted med klapsalver og lovning om, at vi ses på JYSK park.

– Det betyder alt for os, at andre er med til at støtte op om Alderslyst Action. Vi vil gerne give børnene noget, der kan motivere dem og være forbilleder, så de får et fundament til i fremtiden at vælge dét, der er godt for dem, fællesskabet og Alderslyst som område. Når der kommer et par 3F Superliga-spillere som Klynge og Felix forbi, styrker det fornemmelsen af, at SIF er vores hold. I det store og hele giver det fællesskab og følelsen af at være en del af noget større. Det er oplevelser som denne, der gør, at børnene har noget at fortælle om og være en del af, som giver dem bedre mulighed for at trives, siger Rikke Kristensen fra Alderslyst Action.

 

 

 

 

.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen