6. maj 2023

“Klar til at give ALT mod OB”

SIF skal smide pokalskuffelsen i skraldespanden og komme med ALT til hjemmekampen mod OB.

Det er ikke mange timer siden, Silkeborg IF røg ud af pokalturneringen i Aalborg, men nu gælder det igen 3F Superligaen, hvor Søhøjlandets Helte skal tilbage på sejrssporet, når OB kommer forbi JYSK park.

Køb din billet til opgøret her!

Det er netop kunsten ved at være fodboldspiller. At være i stand til at lægge skuffelsen på hylden for at fokusere på den næste opgave, der venter kort tid efter.

– Det er det, dygtige og professionelle fodboldspillere skal kunne. Vi har haft to gode træninger, og vi var voldsomt ærgerlige og skuffede over at ryge ud af pokalen i Aalborg. Den turnering handler om én ting, og det er at nå finalen. Det var vi tæt på, men nu handler det om at få skabt gode præstationer og samle point sammen i ligaen i stedet, siger Kent Nielsen og forsikrer.

– Det er vi klar til. Vi har overskuddet. Vi er meget bevidste om, at vi er i en svær resultatmæssig periode, men vi er klar til at komme med ALT mod OB for at vinde igen. Hårdt arbejde, energi og mod. Det er vigtigt. Måske særligt modet, for i perioder som denne, så går man ofte tilbage til at spille ekstra sikkert. Det må vi ikke. Ikke med vores spillestil, siger SIF-chefen.

Søndagens modstander fra Fyn ligger lige over SIF i tabellen på en 8. plads. Det er et mandskab, som Kent Nielsen har stor respekt for.

– Særligt deres offensiv er dygtig. Det er et mandskab, der er blevet bedre hen over sæsonen, og de har nogle offensive esser, der virkelig træder i karakter. Lynhurtige folk, der er gode til at udfordre og tage vare på deres chancer. Det skal vi være opmærksomme på.

Husk, at fanzonen åbner allerede klokken 12.00, hvor du kan varme op til kampen i hyggelige omgivelser.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

Europa League kvalifikation

Torsdag d. 25.07. kl. 19.00
Scroll til toppen